Μία ανάσα από την πρόκριση ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 την Ντινάμο στο Καραϊσκάκη με δύο γκολ του Πάρντο και έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Ντιναμό μπήκε με διάθεση να πιέσει και το κατάφερε βάζοντας δύσκολα στον Ολυμπιακό, ο οποίος, πάντως, είχε μια καλή ευκαιρία με τον Φορτούνη σε σουτ που επιχείρησε. Στο 21ο λεπτό, όμως, ο Χόντζιτς «πάγωσε» το Καραϊσκάκη ανοίγοντας το σκορ και δυσκολεύοντας το έργο του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες βγήκαν μπροστά και δημιούργησαν φάσεις, αλλά πίσω υπήρχαν ρήγματα με αποτέλεσμα οι Κροάτες να είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.
Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε ακόμα πιο δυνατά και προσπάθησε να απαντήσει άμεσα στο γκολ της Ντιναμό. Το κατάφερε λίγο αργότερα, αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει. Ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγώνα ο Πάρντο με πανέμορφο πλασέ (65') έφερε το ματς στα ίσια, δίνοντας νέο ενδιαφέρον.
Το τέλος, όμως, ήταν καλύτερο! O Πάρντο στο 90' έγινε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του συγκλονιστικού αγώνα, χαρίζοντας τη σπουδαία νίκη στον Ολυμπιακό με 2-1! Μια νίκη που του εξασφαλίζει την παρουσία του στο Europa League και τον φέρνει αγκαλιά με τη μεγάλη πρόκριση στους «16» του Champions League.
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μαζουακού, Μποτία (51' Ντα Κόστα), Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (79' Φινμπόγκασον), Ερνάνι (64' Πάρντο), Σεμπά, Φορτούνης, Ιντέγε.


Ντινάμο: Εντουάρντο, Μάτελ, Ταράβελ, Αντολιτς, Μασάδο, Σάντος, Πίβαριτς, Ρογκ, Φερνάντες (88' Μούσα), Χόντζιτς (57' Ενρίκες), Πιάτσα (79' Σιγκάλι).
matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια