2+1 must ανδρικές επιλογές για ένα street casual look

Εσείς πως ψωνίζετε; Από ποιους τομείς επηρεάζεστε και τι είναι αυτό που σας κεντρίζει περισσότερο το ενδιαφέρον; Μήπως έχετε ιδιαίτερες προτιμήσεις και αδυναμίες σε ρούχα;
Όποιες και να είναι οι απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις τα στοιχεία που καθορίζουν το χειμωνιάτικο outfit του σύγχρονου άντρα, είναι τρία: το μπουφάν, το ρολόι και τα γυαλιά ηλίου!
Μπουφάν
Ανδρικό μπουφάν διπλής όψης STEPHEN JACKET

Χωρίς ένα ζεστό και ταυτόχρονα μοντέρνο ανδρικό μπουφάν δεν μπορείτε να κυκλοφορήσετε τον χειμώνα. Είναι ο πρωταγωνιστής του ντυσίματός σας για όλες τις εξόδους σας, συνοδεύει το jeans, τα υφασμάτινα παντελόνια αλλά και τις αγαπημένες σας φόρμες.
Ένα από τα πιο ζεστά και άνετα μπουφάν που μπορείτε να βρείτε στην ολοκαίνουργια σεζόν είναι το ανδρικό μπουφάν διπλής όψης STEPHEN JACKET από καπιτονέ και τζιν μανίκια, με φερμουάρ και τσέπες!
Ρολόγια
Το μοναδικό ανδρικό αξεσουάρ, το οποίο κάθε άνδρας οφείλει να επιλέξει με βάση πολλά κριτήρια! Δεκάδες μάρκες και πολλά σχέδια αποκαλύπτουν πολλά για τον ίδιο σας τον χαρακτήρα και υπόσχονται να γίνουν οι πρωταγωνιστές του στυλ σας.
3G14541

Ένα από τα ρολόγια που αναμένεται να γίνουν ανάρπαστά φέτος, είναι το ρολόι 3guys, με καφέ λουράκι και μαύρο καντράν. Παρέχει ένδειξη ζώνης ώρας, κατάλληλο για κολύμβηση, με φωσφορίζοντες δείκτες. Αποκτήστε το εδώ με εγγύηση δύο χρόνων! Για περισσότερα ανδρικά και γυναικεία ρολόγια, κάντε κλικ εδώ .
Γυαλιά ηλίου
GS.003380C5

Ένα επιπλέον αξεσουάρ, το οποίο είναι από τα πιο κύρια και απαραίτητα για τις πρωινές ώρες είναι τα γυαλιά ηλίου, των οποίων η σχεδιαστική ποικιλία είναι μεγάλη. Αποκτήστε εύκολα και γρήγορα τα παραπάνω ανδρικά γυαλιά ηλίου και ξεχωρίστε!
Έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις στα γυαλιά ηλίου; Ακόμα και αν δεν γνωρίζετε τι ακριβώς είναι αυτό που ψάχνετε και σας ταιριάζει το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά ηλίου 3GUYS και να επιλέξετε!