Ανδρικά παπούτσια – Τι να αποφύγετε και ποια να επιλέξετε φέτος;

Γνωστή σε όλους τους άντρες η δυσκολία που έχουν να επιλέξουν τα παπούτσια που τους ταιριάζουν και ανταποκρίνονται στο στυλ τους.
Για να είστε σίγουροι ότι κάνετε τις σωστές επιλογές στα ανδρικά παπούτσια και ακόμα περισσότερο ότι ψωνίζετε από εγγυημένα καταστήματα, δώστε βάση στις παρακάτω συμβουλές και προτάσεις.
Τι να αποφύγετε να αγοράσετε φέτος;
  • Πείτε όχι στο λευκό, έχει σταματήσει να είναι στην μόδα, εδώ και πολύ καιρό και λερώνει πολύ εύκολα, κάνοντας το παπούτσι να φαίνεται παλιό
  • Καλύτερα να μην έχει μύτη με έντονες γωνίες. Απορρίψτε αυτά με έντονη μυτερή μύτη ή με αυστηρά τετράγωνη.
  • Μην προτιμήσετε παπούτσια, τα οποία έχουν μεγάλες αγκράφες γιατί αποπροσανατολίζουν και δεν προσδίδουν κάποιο συγκεκριμένο στυλ.
Τα διαχρονικά ανδρικά μποτάκια
Τον χειμώνα, τα μποτάκια είναι must, ταιριάζοντας με όλους τους συνδυασμούς των outfits που έχετε.
Πως να ταιριάξετε ένα μποτάκι wild style;
REW-15901 ΜΑΥΡΗ ΑΡΒΥΛΑ ΜΟΔΑΣ ΑΠΟ ΓΝΗΣΙΟ ΔΕΡΜΑ ΒΟΥΡΤΣΙΣΤΟ , ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΑΤΑΚΙ, ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΡΑΦΤΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΟΛΑ

Αν έχετε πάνω του τρουκς, όσο διακριτικά και να είναι, προτιμήστε να το φορέσετε πάνω από ένα εφαρμοστό παντελόνι, για να αναδείξετε το σχέδιό του. Εξάλλου το μποτάκι, ενδείκνυται από την φύση του να φοριέται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Αποκτήστε το παραπάνω μαύρο μποτάκι με ένα κλικ .
Don’t: Μην επιλέξετε μποτάκια με χοντρή σόλα γιατί το αποτέλεσμα θα πλησιάζει προς το αντιαισθητικό.
Τι άλλες επιλογές έχετε;
HoH-W1502 ΚΙΤΡΙΝΟ-ΚΑΦΕ ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΠΟΤΑΚΙ

Κλασική επιλογή σε στυλ που είχε κάνει την εμφάνισή του πριν χρόνια και τώρα έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Με επένδυση που δεν επιτρέπει στο νερό της βροχής να εισχωρήσει!
https://www.helloheaven.gr/image/cache/data/product/PRODUCTS/RELOAD/RELOADAW2014/REW-14708-NEW-BLACK-ALL-600x600.jpg

Δείτε εδώ τα ανδρικά δετά μποτάκια oxford, με εξαιρετικής ποιότητας υλικό, το οποίο μπορεί να σας χαρίσει ένα μοναδικό στυλ. Με μαλακή ανατομική σόλα!
Για περισσότερα ανδρικά παπούτσια online, μπείτε αποκλειστικά στο Helloheaven .