“Ρουκέτα” Μοσχονά για αποκαλύψεις που έρχονται σχετικά με τα οικονομικά της ΝΔ

Το μείζον θέμα της διαχείρισης των οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, επανέφερε στην επικαιρότητα ο Άγγελος Μοσχονάς, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι SBC και τον δημοσιογράφο Βασίλη Ταλαμάγκα.

Ο Άγγελος Μοσχονάς, εκ των ιδρυτικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, και με μακρά διαδρομή στον χώρο της Κεντροδεξιάς, ανήκει στα επιτελικά στελέχη της υποχηφιότητας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, και με όσα είπε άφησε να εννοηθεί ότι επίκεινται αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με τον Άγγελο Μοσχονά, είναι επιτακτική ανάγκη να δουν το φως της δημοσιότητας τα πάντα, γύρω από την οικονομική διαχείριση της Νέας Δημοκρατίας, ένα θέμα που αποτέλεσε σημείο τριβής ανάμεσα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τους Αντώνη Σαμαρά και Ανδρέα Παπαμιμίκο, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός και ο Γραμματέας της ΝΔ είχαν τη σχετική ευθύνη και αρμοδιότητα, τα τελευταία χρόνια.

Ο Άγγελος Μοσχονάς υπογράμμισε ότι αναμένεται σχετικό πόρισμα αρμόδιας Επιτροπής, ενώ έκανε λόγο για προσχεδιασμένη ακύρωση των εκλογών, προσθέτοντας ότι η επιλογή της συγκεκριμένης εταιρείας έγινε “για να μην κάνουν τις εκλογές, και όχι για να τις κάνουν”.
http://ysterografa.gr/