Oλοκλήρωση Βrevet ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 200χλμ

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Ποδηλατικό Γεγονός Βrevet ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 200χλμ το Σάββατο 23 ΑΠΡ 2016, που διοργάνωσε το Ποδηλατικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης υπό την αιγίδα της Λέσχης Τουριστικού Ποδηλάτου Ελλάδος-ARC.

Το πρωί του Σαββάτου 42 ποδηλάτες εκκίνησαν και 39 έφτασαν στο τερματισμό εντός του επιτρεπόμενου χρόνου, μετά από μία απαιτητική διαδρομή με αρκετά υψομετρικά μέσα στη καταπράσινη φύση του Έβρου.
Αξίζουν και με το παραπάνω συγχαρητήρια σε όλους τους Συμμετέχοντες-Ποδηλάτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλους τους εθελοντές.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα:
τους Αλεξανδρουπολίτες Εμμανουιλίδη Αλέξανδρο και Κυριακίδη Χρήστο μέλη της Λέσχης Τουριστικού Ποδηλάτου Ελλάδος-ARC οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στην οργάνωση και υποστήριξη του γεγονότος,
-την Τροχαία Αλεξανδρούπολης για τις διευκολύνσεις κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό των ποδηλατών,
-τους Χορηγούς μας: Kallinikos Bikes των Αδελφών Παπαδόπουλου και
Bike Center των Αδελφών Βοσνίδη
-την Alexandroupolis Bike Team για την άψογη επάνδρωση του σημείου ελέγχου στη Δαδιά
-τους Ποδηλάτες του Εθνικού που επάνδρωσαν το σημείο ελέγχου στο Μεγάλο Δέρειο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
- τον Μαρίνο Μαρινίδη για την συνδρομή του με όχημα συνοδείας καθ όλη την διαδρομή.


Μια εκδήλωση που χειροκροτήθηκε από όλους τους συμμέτέχοντες, σχολιάζοντας θετικά τους διοργανωτές, για το επίπεδο και την ποιότητα των υπηρεσιών τους και με τα πρόσωπά τους χαμογελαστά στο τερματισμό, παρά την κούραση των 200 χλμ της διαδρομής.
Μια διαδρομή η οποία ήταν κατά 90% μέσα στη φύση και τους έδωσε την δυνατότητα να βρεθούν σε 3 δρυμούς του Νομού μας(Νίψας, Δαδιάς & Δερείου).


Εκ του Ποδηλατικού τμήματος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης
τηλ. επικ.:6945293897 & 6978553994