Οργασμός κάθε 30 δευτερόλεπτα

Απίστευτο και όμως αληθινό... Πρόκειται για μία σπάνια πάθηση από την οποία πάσχει μία Αμερικανίδα από την Ατλάντα η οποία κορυφώνει αμέτρητες φορές την ημέρα. Η Rachel εξομολογείται χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική εκπομπή: « Έχω οργασμό κάθε 30 δευτερόλεπτα». Αυτό αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι η φύση είναι άδικη... Άλλες γυναίκες μπορεί να μην έχουν ούτε ένα οργασμό στη ζωή τους και άλλες δεν ξέρουν τι να τον κάνουν...
Η Αμερικανίδα συγκεκριμένα πάσχει από τη διαταραχή της επίμονης διέγερσης των γεννητικών οργάνων και όπως εξήγησε σε βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό, στην εκπομπή «100 Οργασμοί την ημέρα», η διάγνωση έγινε μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.
Μπορεί κάποιοι να χαμογελάσουν διαβάζοντας την είδηση αλλά είναι εξαιρετικά επώδυνο και όπως λέει ίδια: «Εάν δεν το ελέγχω, δεν ξέρω καν αν θα μπορούσα να αριθμήσω πόσους έχω. Θα μπορούσαν να ήταν πολλές εκατοντάδες... Έρχονται κάθε 30 δευτερόλεπτα για 4 μέχρι 6 ή και μερικές φορές 8 ώρες, και είμαι σίγουρη ότι φτάνουν τους εκατοντάδες. Εάν δεν είχα αυτοέλεγχο, θέληση, δεν ξέρω εάν ποτέ θα μπορούσα να φύγω από το σπίτι».
Ακόμη και οι οικιακές δουλειές τη δυσκολεύουν: «Όταν το πλυντήριο γυρνάει, δεν μ' αρέσει καν να το αγγίζω... Η δόνηση έχει την ικανότητα να εντείνει την επίμονη διέγερση των γεννητικών οργάνων, και θα προκαλούσε 'επεισόδιο'. Δεν κάθομαι κοντά του για κανένα λόγο. Αυτό θα με 'άναβε'», εξομολογείται.

spirospero.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια