PokerStars


Το PokerStars είναι η μεγαλύτερη online αίθουσα πόκερ στον κόσμο, με σχεδόν 50 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες από την αρχή του 2012. Φιλοξενεί περισσότερα καθημερινά τουρνουά από οποιαδήποτε άλλη εταιρία πόκερ ή live αίθουσα πόκερ και στο PokerStars.com έχουν μοιραστεί περισσότερα χέρια από οποιαδήποτε άλλο site.
Ένα online satellite τουρνουά στο PokerStars.com ανέδειξε και το νικητή του World Series of Poker (WSOP) 2003. Ο πρωταθλητής πόκερ, Chris Moneymaker, όχι μόνο κατάφερε μέσω ενός προκριματικού τουρνουά να κερδίσει τη θέση του στο WSOP και έπειτα τη θέση του νικητή του Main Event αυτού, αλλά υπήρξε σημείο αναφοράς για τη μεγάλη άνοδο της δημοτικότητας του πόκερ. Η νίκη του Moneymaker το 2003 ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για την έκρηξη του πόκερ στα μέσα της δεκαετίας του 2000, πράγμα που ο Τύπος ονόμασε «Moneymaker Effect».
Το PokerStars προσφέρει σε κάθε χρήστη του τη δυνατότητα να «κατεβάζει» το λογισμικό του τόσο για Windows όσο και για Macintosh λειτουργικά συστήματα. Το Μάιο του 2012, το PokerStars εισήγαγε μια εφαρμογή για τα κινητά των πελατών του με λογισμικό iOS και Android, την οποία μπορούν να κατεβάσουν από το iTunes αλλά και την ιστοσελίδα του PokerStars
Στις 31 Ιουλίου 2012, το PokerStars αγόρασε την πρώην ανταγωνίστρια εταιρία του, το Full Tilt Poker. Η συμφωνία ύψους $731.000.000 αποκαθιστά μια αγωγή με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τα περιουσιακά στοιχεία του Full Tilt Poker περνούν στο PokerStars.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια