Δεν κατεβαίνει στον επαναληπτικό του Κυπελλου με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ!

Στον ΠΑΟΚ πήραν την απόφαση να μη κατέβει η ομάδα στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, αφού δεν έχει εκπληρωθεί καμία από τις απαιτήσεις προς την ΕΠΟ, όπως ο ορισμός ξένων διαιτητών και η παραίτηση Γκιρτζίκη.

Ο Ιβάν Σαββίδης έκρινε πως δεν πρέπει η ομάδα να κατέβει στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό έχοντας και την γνωμοδότηση των νομικών της ΠΑΕ για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μία τέτοια απόφαση. Χθες έγινε σύσκεψη παρουσία του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, του Βλάνταν Ίβιτς, των αρχηγών και των Γιώργου Κούδα και Κούλη Αποστολίδη έτσι ώστε να συζητηθεί το θέμα.

Αποφασίστηκε να υποστηριχθεί με κάθε δυνατό τρόπο η αρχική απόφαση του μεγαλομετόχου, να μην παίξει δηλαδή η ομάδα στον επαναληπτικό, καθώς όπως λένε στην Τούμπα, επανάσταση στο ποδόσφαιρο χωρίς θυσίες δεν μπορεί να γίνει και δεν χρειάζονται δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η επανάσταση, την οποία ηγείται ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης από την αρχή της



Οι λόγοι που ο ΠΑΟΚ επιμένει είναι γιατί δεν έχει εκπληρωθεί καμία από τις υποχρεώσεις που είχε θέσει, όπως ο ορισμός ξένων διαιτητών η παραίτηση Γκιτζίκη και όλου του Δ.Σ της ΕΠΟ. Επίσης ο ορισμός των διαιτητών του επαναληπτικού επιβεβαιώνει την αντίληψή που υπάρχει στον Δικέφαλο ότι στην ΕΠΟ δεν έχει αλλάξει τίποτα.