Κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι φορείς του Έβρου

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ


Τη Μ. Τετάρτη 27-04-2016 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εργατ/κου Κέντρου Ν. Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, κοινή σύσκεψη των τοπικών φορέων του Ν. Έβρου (εκπρόσωποι των Εργαζομένων στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, των Επιστημονικών, Επαγγελματικών, Παραγωγικών και Αγροτοκτηνοτροφικών φορέων του νομού μας, των ΑΜΕΑ) προκειμένου να σχεδιάσουν τις επόμενες κινητοποιήσεις τους και δράσεις τις επόμενες μέρες μέχρι και την ψήφιση των δύο νομοσχεδίων για το φορολογικό και το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό τα οποία κατατέθηκαν στη Βουλή.
Όλοι οι φορείς συμφώνησαν ότι η Κυβέρνηση θα πρέπει να αποσύρει στο σύνολό τους τα δύο νομοσχέδια και να αρχίσει από μηδενική βάση η συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για ένα βιώσιμο με κοινωνικό χαρακτήρα ασφαλιστικό και για ένα σταθερό φορολογικό στο οποίο να μπορούν να ανταποκριθούν όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες της χώρας. Ό,τιδήποτε άλλο γίνει θα σημαίνει ότι η πρόσφατα εκλεγμένη κυβέρνηση δεν εκπροσωπεί έστω και πλειοψηφικά τους πολίτες αυτής της χώρας, οι οποίοι πλέον είναι απέναντι της.
Η περίοδος χάριτος που της δώσαμε τελείωσε.
Καλούμε τους συναδέλφους μας και τους συμπολίτες μας σε εγρήγορση και συστράτευση στις δράσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες με αποκορύφωση την απεργία που θα προκηρυχθεί όταν θα πάνε τα νομοσχέδια προς ψήφιση στη Βουλή, ώστε να αναγκάσουμε τους βουλευτές του Κοινοβουλίου και αντιπροσώπους μας σε αυτό να μην ψηφίσουν τις δυσβάσταχτες ρυθμίσεις που φέρνουν το φορολογικό και το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό, οι οποίες θα αποτελέσουν την ταφόπλακα για όλους τους άνεργους, για όλους τους εργαζόμενους και τα επαγγέλματα και για όλους τους συνταξιούχους.


  • Ενωνόμαστε
  • Αγωνιζόμαστε
  • Αντιδρούμε
  • Ανατρέπουμε
  • Πετυχαίνουμε ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Εκ των Φορέων του Νομού μας