Ο Σόμπολος στη Β’ Αθηνών με τη ΝΔ

Ο Πάνος Σόμπολος φαίνεται ότι θα είναι ένα από τα καινούρια πρόσωπα που θα συμπεριληφθούν στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των επόμενων βουλευτικών εκλογών, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Real News».
Ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, ο οποίος εγκατέλειψε τον δημοσιογραφικό συνδικαλισμό και δεν συμμετείχε στις τελευταίες εκλογές της Ένωσης, φημολογείται ότι θα βρίσκεται στη λίστα της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθηνών, τη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας αλλά και ευρύτερα της Ευρώπης.

Ο Πάνος Σόμπολος, ο οποίος διατηρεί εξαιρετική προσωπική σχέση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, παραμένει στις επάλξεις του μάχιμου ρεπορτάζ, ενώ, στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010, ήταν βασικός υποψήφιος για να προταθεί ως Δήμαρχος Χαλανδρίου, διαδεχόμενος τον Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο.
Η σκέψη εκείνη τελικά δεν «περπάτησε», η πρόθεση του Πάνου Σόμπολου να ασχοληθεί με τα κοινά όμως, φαίνεται ότι παραμένει αναλλοίωτη, και θα εκφραστεί μέσω συμμετοχής στην «αρένα» της Β’ Αθηνών.
Πρόκειται άλλωστε για μια εκλογική περιφέρεια στην οποία το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά αναζητεί «φωτεινές» υποψηφιότητες, που θα καταφέρουν να συσπειρώσουν ψηφοφόρους, αλλά και να προσελκύσουν πολίτες από άλλους χώρους.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια