Μοσχάρι σε σούβλα για 2η χρονιά στην πλατεία των Φερών. Φέτος η προσφορά του έγινε από τον Σύλλογο κτηνοτρόφων, ενώ επικουρικά στην οργάνωση συνδράμουν, ο Δήμος, η 31η Μ/Τ, κάτοικοι των Φερών που ασχολήθηκαν με την ετοιμασία και το ψήσιμο, καθώς και οι Σύλλογοι της πόλης.
Το γύρισμα της Σούβλας ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα και θα είναι έτοιμο ψημένο το Μοσχάρι αύριο λίγο πριν το μεσημέρι .Οι μερακλήδες Φεριώτες που έχουν την ευθύνη της ολοκλήρωσης του ψησίματος θα το κάνουν όλη νύχτα σε βάρδιες.
0 Σχόλια
Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου