ANOIXTH EΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΦΕΡΩΝ

κ. Γκότση,

Παρακολούθησα στις 17/10/2014 την τηλεφωνική επικοινωνία που είχατε με τον δημοσιογράφο της ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, σχετικά με την δέσμευση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Πάρι Κουκουλόπουλου, να συμμετέχει στην προκαθορισμένη συνάντηση που είχε οριστεί για το απόγευμα της Παρασκευής (17/10/2014) στις Φέρες Έβρου και την οποία δυστυχώς δεν τήρησε.
Επίσης, την Πέμπτη 16/10/2014, στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου όπου συμμετείχε ο κ. Κουκουλόπουλος, εγώ μαζί με τον κ. Κοντό, Βουλευτή Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας, τον παρακαλέσαμε να ασχοληθεί πολύ πιο σοβαρά με το θέμα της θανάτωσης των ζώων και να το τακτοποιήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Μας υποσχέθηκε ότι την επόμενη μέρα θα βρίσκεται στον Έβρο(!) ώστε να δοθεί μία λύση στο πρόβλημα των κτηνοτρόφων.

Εσείς κ. Γκότση, εγώ και όποιος άλλος ενδιαφέρεται και προσπαθεί για το καλό του τόπου του και είναι ¨καθαρός¨, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Να ξέρετε ότι είμαι στο πλευρό σας γιατί έχετε δίκιο, παρά την κριτική που σας άσκησα τις προηγούμενες ημέρες. Να είμαστε όλοι υπερήφανοι για την περιοχή μας και για τις προσπάθειες που καταβάλουμε. Δυστυχώς, απέναντί μας υπάρχει μία κυβέρνηση, η οποία κάποτε έπαιρνε ποσοστό πάνω από 80% στον Έβρο και σήμερα του γυρίζει την πλάτη κλείνοντας το εργοστάσιο ζάχαρης, αδιαφορώντας για το μεγάλο πρόβλημα της θανάτωσης των ζώων και ένα σωρό άλλα θέματα. Αυτό που τονίζω συχνά είναι να έχουμε ψηλά το κεφάλι μας και να προσπαθούμε για το καλό της περιοχής μας. Όταν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για κάποιο σκοπό, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια