Δεν πάει ο Κούλογλου, σήμερα , στον Πρετεντέρη!

Στο πρώτο τρέιλερ της αυριανής εκπομπής του Γιάννη Πρετεντέρη, εμφανιζόταν ως καλεσμένος, ο Στέλιος Κούλογλου. Ο δημοσιογράφος και συνεργαζόμενος πλέον με τον ΣΥΡΙΖΑ, είχε δώσει το παρών στην συγκεκριμένη εκπομπή και προεκλογικά, παρά το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον Ντερμπετέρη, πηγαίνοντας εκεί ως δημοσιογράφος και με την ιδιότητα του συνεργαζόμενου με το κόμμα, του οποίου δεν είναι μέλος. Πολύ κακώς, για κάποιους βέβαια, διότι εκεί επί της ουσίας κλήθηκε να υπερασπιστεί τις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ξαφνικά, σήμερα από το τρέιλερ της αποψινής εκπομπής, χάθηκε και η φωτογραφία του και η αναφορά στο όνομα του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πάει. Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν, ότι λόγος της απόσυρσης του είναι η παρουσία του Νίκου Ευαγγελάτου, το οποίο έχει στολίσει ως "κίτρινο" ουκ ολίγες φορές.

Πάντως μετά και την αναφορά του Πρωθυπουργού στο εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον Γιάννη Πρετεντέρη, ακόμα και ως συνεργαζόμενος θα ήταν τουλάχιστον άστοχη η παρουσία του. Κάποιοι, ίσως, θα μίλαγαν για διακριτική συμμόρφωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πρωθυπουργική υπόδειξη!


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/10/blog-post_291.html#ixzz3FyG3YC3d

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια