ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕΜΠΑΪΔΗΝ ΚΑΡΑΧΟΤΖΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΟΥΦΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ. ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΝΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Στην Κομοτηνή βρίσκεται από σήμερα το πρωί (24.10.14) ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, επικεφαλής του ΑΜ-Θ Περιφερειακού Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
Το απόγευμα θα παρακολουθήσει την πολύ σημαντική ημερίδα με θέμα «Παρελθόν Παρόν και Μέλλον της Ελληνικής Θράκης», που θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Ν. Παπανικολάου στην Κομοτηνή, με εισηγητές: τον Στρατηγό ε.α Φράγκο Φραγκούλη, τον δημοσιογράφο-συγγραφέα Σεμπαϊδήν Καραχότζα, τον Αντιναύαρχο ε.α. Π.Ν.- Πρόεδρο ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ. Βασίλειο Μαρτζούκο, την Δασκάλα- Υπεύθυνη Παιδαγωγικού Προγράμματος «Κιβωτού της Δόμνας Βιζβίζη» Χαρά Νικοπούλου, τον Διδάκτορα Κοινωνικών Επιστημών Θεοφάνη Μαλκίδη και τον Οικονομολόγο - Α΄ Αντιπρόεδρο ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ Δημήτριο Ζακοντίνο.
Αυτή τη φορά ο Τέρενς Κουίκ θα έχει συνάντηση εργασίας και με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Χρήστο Μέτιο και στη συνέχεια έχει προγραμματιστεί επίσκεψη του με τον Μουφτή Κομοτηνής Μέτσο Τζεμαλή.
Στην Κομοτηνή ο Τέρενς Κουίκ θα έχει επίσης σύσκεψη με τον στενό του συνεργάτη στον ΑΜ-Θ Περιφερειακό Συνδυασμό ΜΑ.ΘΡΑ.ΕΛ. και Πολιτευτή Ροδόπης των ΑΝΕΛ Κώστα Βουζουκίδη για θέματα σχετιζόμενα με την ΑΜ-Θ Περιφέρεια, όπως επίσης σύσκεψη και με τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής για θέματα σχετιζόμενα με την εκλογική ετοιμότητα στην οποία έχει μπει το Κίνημα.
Ο Τέρενς Κουίκ θα επιστρέψει στην Αθήνα το Σάββατο το μεσημέρι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια