Θα βγάλεις Αντώνη διάγγελμα για να απαντήσεις και σε αυτό;«Από τις 6 Δεκεμβρίου γνώριζε η Εισαγγελία το όνομα Αποστολόπουλου, κάποιος τον ειδοποίησε» (βίντεο)

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν για άλλη μια φορά κάθετος ύστερα από τη νέα κατάθεσή του στην εισαγγελία, τονίζοντας πως κάποιος ειδοποίησε τον Γιώργο Αποστολόπουλο πριν το κρίσιμο ραντεβού. Ο ίδιος τόνισε πως είναι γελοίο να χρησιμοποιεί κάποιος το όνομα του πρωθυπουργού της χώρας μόνο και μόνο για να αποδείξει ότι τα «παίρνει» κάποιος βουλευτής. «Από τις 6 Δεκεμβρίου η εισαγγελία Εφετών γνώριζε το όνομα του Γιώργου Αποστολόπουλου και δεν έκανε τίποτα», ανάφερε χαρακτηριστικώς η δικηγόρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ελενα Τζούλη, η οποία και συνόδευσε τον βουλευτή του κόμματος κάνοντας λόγο για δικαστικό πραξικόπημα.

Η κα Τζούλη δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για την ηθική βλάβη από κακουργηματική απόπειρα εκβίασης που διέπραξε ο κ. Αποστολόπουλος, ενώ ζήτησε η εισαγγελία να προχωρήσει σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κ. Αποστολόπουλου για το βράδυ της 12ης Δεκεμβρίου ώστε να διαπιστωθεί ποιοι ήταν οι συνομιλητές του αλλά και ποιά πρόσωπα θα του έδιναν τα χρήματα ώστε να δωροδοκήσει τον κ. Χαϊκάλη.

Real.gr ΧΑΙΚΑΛΗΣ από realmedialive
koutipandoras.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια