Ο εισαγγελέας βάζει στο αρχείο την υπόθεση Χαϊκάλη! - Για “δικαστικό πραξικόπημα” κάνει λόγο ο Καμμένος!

Στο αρχείο θέτει ο αντιεισαγγελέας την έρευνα για τις καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με το πόρισμα του αντεισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου και τη συγκατάθεση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Ισίδωρου Ντογιάκου, δεν συντρέχει λόγος άσκησης ποινικής δίωξης κατά του Γιώργου Αποστολόπουλου. Σύμφωνα με το πόρισμα, δεν αίρεται το τηλεφωνικό απόρρητου του κ. Αποστολόπουλου, ο οποίος κατά την εκδοχή του κ. Χαϊκάλη λειτούργησε ως μεσάζων.
Επιπλέον, αποφασίστηκε ότι δεν λαμβάνεται υπ’ όψιν το οπτικοακουστικό υλικό που προσκόμισαν στην Εισαγγελία οι κύριοι Καμμένος και Χαϊκάλης.
Για δικαστικό πραξικόπημα έκανε λόγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, λίγα λεπτά μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης για αρχειοθέτηση της καταγγελίας Χαϊκάλη για την απόπειρα χρηματισμού του από τον Γιώργο Αποστολόπουλο.
Ο κ. Καμμένος υποστηρίζει ότι το «δικαστικό πραξικόπημα» είχε προαναγγείλει ο Πρωθυπουργός.
«Όπως προαναγγέλλει από εχθές ο πρωθυπουργός που γνώριζε δικαστικό πραξικόπημα με αγνόηση βίντεο και φωνής που αποδεικνύεται απόπειρα δωροδοκίας», έγραψε συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος.
http://ysterografa.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια