Επίσκεψη προέδρου Πολυκοινωνικού Α. Βαμβακερού στον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου

Ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού, κος Αντώνιος Βαμβακερός, επισκέφθηκε χθες Τρίτη 2/12/2014, μαζί με στελέχη των Υπηρεσιών του Πολυκοινωνικού, τον Αντιπεριφερειάρχη Νομού Έβρου, κ. Πέτροβιτς Δημήτριο.
Στα πλαίσια αυτής της συνάντησης έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον κ. Βαμβακερό για όλες τις δράσεις του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Επίσης, παραδόθηκε εμπεριστατωμένος απολογισμός δράσεων , καθώς και το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Πολυκοινωνικού με σκέψεις που αφορούν τους τομείς που επιθυμεί το Πολυκοινωνικό να ενισχύσει και να επεκτείνει Μετά από προσωπικό αίτημα του κ. Αντιπεριφερειάρχη ,   του δόθηκε  επιστολή συνεργασίας από τον Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού για θέματα που αφορούν την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, έτσι ώστε να ενισχυθεί το παντοπωλείο του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τέλος ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε στον Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού να είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην πορεία ενίσχυσης μέσω δράσεων και μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, στα οποία μπορούν να ενταχθούν οι δομές του Πολυκοινωνικού.   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια