Διαψεύδουν τον Χατζηνικολάου οι βουλευτές που δήθεν θα πρότειναν τον Κουβέλη για Πρόεδρο Δημοκρατίας

Εκτεθειμένος είναι ο εκδότης της νέας εφημερίδας "Αγορά", Νίκος Χατζηνικολάου, σε ότι αφορά το ρεπορτάζ της εφημερίδας, σύμφωνα με την οποία βουλευτές είναι έτοιμοι να προτείνουν στην τρίτη ψηφοφορία τον Φώτη Κουβέλη για πρόεδρο Δημοκρατίας. Ιδού και το πρωτοσέλιδο, που κυκλοφόρησε χθες, όπου Οικονόμου, Λυκούδης, Ψαριανός και Τατσόπουλος προτείνουν τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ!

Βέβαια η είδηση δεν ισχύει εξαρχής, αφού ο Φώτης Κουβέλης το έχει αρνηθεί, και με τον ζόρι δεν μπορείς να προτείνει κάποιον για Πρόεδρο Δημοκρατίας!

Ο Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ (πατήστε εδώ), είπε ότι δεν προτείνει κανέναν εκτός του Δήμα, και απλά όταν ο δημοσιογράφος της εφημερίδας τον ρώτησε αν θα ψήφισε τον Κουβέλη για ΠτΔ, εφόσον ήταν προτεινόμενος σαν συναινετική πρόταση απάντησε ΝΑΙ...Μεγάλη απόσταση από την φράση "Προτείνει Κουβέλη"

Ανάλογη διάψευση, έκανε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, που σε δήλωση του (διαβάστε ΕΔΩ) είπε ότι δεν προτείνει κάποιον για Πρόεδρο,, απλά θέλει συμφωνία ΝΔ, και ΣΥΡΙΖΑ για το πρόσωπο.

Και η τρίτη διάψευση ήρθε από τον Γρηγόρη Ψαριανό, που σε ανάρτηση του, διαψεύδει την "είδηση", και αναφέρει στον λογαριασμό του στο facebook...:
"Ο Ψαριανος ΔΕΝ εκανε καμια τετοια προταση.
Δεν υπεγραψε κανενα σχετικο κειμενο.
ΔΕΝ προτεινε καμια αλλαγη και ΚΑΝΕΝΑ κουβελη.
Δηλωσε μαλιστα, δημοσιως, πως αν προεκυπτε τετοιο θεμα 
στην τριτη ψηφοφορια 
θα ψηφιζε ΠΑΡΩΝ."

Προϊόν μονταζιέρας το συγκεκριμένο ρεπορτάζ λοιπόν, με σκοπό μάλλον να σπείρει εντυπώσεις, και αν φτιάξει κλίμα εκλογής ΠτΔ από αυτή την Βουλή, πράγμα που πλέον φαντάζει απίθανο!


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/12/blog-post_369.html#ixzz3MU1co7fc

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια