Πρόεδρος Εθνικού Γιάννης Τζίμας: «Μπορεί να γίνει η ανατροπή»


Την αισιοδοξία του πως ο Εθνικός θα μπορέσει να διεκδικήσει την είσοδό του στα ημιτελικά του Challenge Cup και να χτυπήσει στα ίσα την Μπενφίκα, εξέφρασε με δηλώσει ς του ο Γιάννης Τζίμας. Ο πρόεδρος της ομάδας γνωρίζει πως την ερχόμενη Τετάρτη (11 Μαρτίου και ώρα 20:00), τους περιμένει ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι στους Αετούς, ωστόσο δεν κρύβει την πεποίθησή του πως οι παίκτες θα φανούν αντάξιοι των απαιτήσεων: «Σίγουρα στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στη Λισσαβόνα, δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στα δύο τελευταία σετ παλέψαμε σκληρά και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ωστόσο τίποτα δεν έχει χαθεί. Την ερχόμενη Τετάρτη μπορεί να γίνει η ανατροπή. Όλα είναι στο χέρι μας». Ο πρόεδρος του Εθνικού δεν παρέλειψε να τονίσει και την ανάγκη που έχουν οι παίκτες προκειμένου οι φίλαθλοι να βρεθούν στο γήπεδο και να τους στηρίξουν: «Βρισκόμαστε στην πιο σημαντική περίοδο ολόκληρης της χρονιάς. Αν περάσουμε στους «4» του Challenge Cup, τότε αυτή θα είναι η πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Όλοι οι φίλαθλοι λοιπόν καταλαβαίνουν το πόσο μεγάλη ανάγκη τους έχουμε. Πρέπει να έρθουν και να γεμίσουν το γήπεδο ώστε να ωθήσουν τους παίκτες στη νίκη. Αν καταφέρουμε και πάμε στο «χρυσό» σετ, τότε η πρόκριση θα είναι δική μας. Τους θέλουμε όλους κοντά μας».

Ένα βίντεο 5 χρόνια πριν, όταν οι τότε πολύ μικροί του Εθνικού (Παίδες & Παμπαίδες) , Κουμεντάκης, Ανέστης & Κώστας Δαλακούρας, Κυριακίδης, Κοντοστάθης, μαζί με τους μεγάλους, τον "ΑΕΤΟ" Νίκο Σαμαρά, τον Άκη Σιδηρόπουλο, τον Γραμματικάκη, τον Φλετούρη, τον Κίτσιο κ.α, ανέβαζαν ξανά την ομάδα από την Α2 στα μεγάλα σαλόνια της Volleyleague!!!... Τώρα πλέον οι τότε μικροί μας πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και Ευρώπη!!!
Απολαύστε τους, μέσα από την συνέντευξη του Σάκη Μουστακίδη (τότε προπονητής του Εφηβικού) και του Γιάννη Ανδρεάδη στο e-thraki,gr και στον φίλο μας Τάσο Πετρόπουλο, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ που μας παραχώρησε αυτές τις μοναδικές εικόνες!!!


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια