Ράφια καταστημάτων και αποθήκης για μία άριστη οργάνωση

Ένα κατάστημα για να λειτουργήσει, πρέπει να μπορεί να είναι καλά οργανωμένο! Ανάλογα με το τι εμπορεύεται, τα προϊόντα του ταξινομούνται και αποθηκεύονται ώστε να μπορούν να προβληθούν.
Τα ράφια καταστημάτων και αποθήκης λοιπόν, δέχονται όλα τα προϊόντα, τα οποία παίζουν τον βασικότερο ρόλο για την προώθηση της επιχείρησης.
Ένα παράδειγμα – super market
Στα super market τα ράφια είναι εκεί για να ταξινομηθούν τα προϊόντα και να προωθηθούν. Με την νοοτροπία του marketing τα προϊόντα που είναι πιο ακριβά προβάλλονται στα ψηλότερα ράφια στο ύψος των καταναλωτών δηλαδή, προκειμένου να καταναλωθούν γρηγορότερα.
Όσον αφορά την ίδια την κατασκευή των ραφιών, επιλέγονται τα ράφια dexion για να καλύψουν τις εκτάσεις των καταστημάτων, τα οποία είναι στέρεα, έχουν μεγάλη χωρητικότητα καλύπτουν απολύτως τις ανάγκες και του καταναλωτή και των ίδιων των εμπόρων.

Από την άλλη οι αποθήκες των καταστημάτων, στεγάζουν πολλά είδη που είναι απαραίτητα στο κατάστημα, πάνω σε ειδικές κατασκευές οι οποίες είναι κατασκευασμένες από ειδικό υλικό, που δεν διαβρώνεται και δεν επηρεάζεται από υγρασία.
Εταιρική προβολή- πως θα είναι πετυχημένη;
Εκτός από τα ράφια καταστημάτων και αποθήκης, υπάρχουν ειδικά μέσα που αποσκοπούν στην εταιρική προβολή. Στο Rafi.gr υπάρχουν κατασκευές, οι οποίες μπορούν να μεταμορφώσουν την εικόνα του καταστήματος.
Αυτά είναι:
  1. Stand
  2. Ψηφιακές εκτυπώσεις
  3. Επιγραφές
  4. Φυλλάδια
  5. Εκθέσεις
Ανακαλύψτε την μεγαλύτερη ποικιλία  από τις ολοκληρωμένες λύσεις ταξινόμησης και οργάνωσης των καταστημάτων και επιλέξτε τις πιο συμφέρουσες για την επιχείρησή σας στο rafi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια