Τι ψάχνουν οι γυναίκες στις ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου

Μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές τοποθεσίες πορνογραφικών βίντεο, το Pornhub σε συνεργασία με το ομόλογό του Red Tube και τηνDaily Beast δημοσίευσε μια έρευνα αναφορικά με το τι αναζητούν οι γυναίκες που μπαίνουν σ' όλα εκείνα τα περίφημα ερωτικά κανάλια τουINTERNET.
Ναι, βλέπουν και εκείνες. Ποιος εκπλήσσεται;
Η ανάλυση των δεδομένων που βγήκαν από αυτή συγκρίθηκε με μια αντίστοιχη έρευνα που διεξήχθη το Σεπτέμβριο του 2014 και το συμπέρασμα ήταν πως έχει σημειωθεί μια αισθητή αλλαγή στις προτιμήσεις τους. Για την ακρίβεια, οι γυναίκες ψάχνουν για πορνό λεσβιακού περιεχομένου περισσότερο σε σχέση με πέρσι και μάλλον περισσότερο σε σχέση με πάντα.
Και μπορεί το 76% των χρηστών που μπαίνουν σ' αυτές τις σελίδες να είναι άνδρες, ωστόσο το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες παρουσίασε μια μικρή άνοδο 2% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά.Ποιες λέξεις-κλειδιά είναι οι δημοφιλέστερες γυναικείες αναζητήσεις;: «Lesbian», «threesome» και «squirt», ενώ στα πάνω τους είναι τα «black», «lesbian scissoring» και «cartoon». Τι γλυκό!
Όσον αφορά την αναζήτηση REAL celebrity sex tape» η αναζήτηση έχει αυξηθεί σε ποσοστό 1.028%, το οποίο σε μεγάλο βαθμό τα πορνο-sites οφείλουν στη μια και μοναδική Kim Kardashian, η οποία αποτελεί τοTREND topic των καιρών μας σε διάφορες κατηγορίες. Ακολουθούν οι κυρίες Farrah Abraham, Lisa Ann, James Deen και η Mia Khalifa.
Αρκετά περίεργα δείχνουν επίσης τα θηλυκά και στην απεικόνιση της αιδοιολειξίας, με τα αντίστοιχα δημοφιλή keywords να αυξάνουν από 228%-589%!
Ποιες είναι οι πιο φανατικές επισκέπτριες στις σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου; Στο Pornhub «πρωταθλήτριες» θεωρούνται οι Βραζιλιάνες και οι Φιλιππινέζες σε ποσοστό 35% και ακολουθούν οι κατά τ' άλλα συντηρητικές Ινδές (30%), οι Αργεντινές (30%), οι Πολωνέζες (29%), οι Σουηδέζες 29%, οι Αυστραλές (28%), οι Μεξικάνες (28%), οι Ολλανδέζες (27%), οι Βελγίδες (27%), οι Ισπανίδες (26%), οι Ρωσίδες (25%) και οι Γαλλίδες (24%). Οι δικές μας, πάντα σεμνότυφες...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια