"Out of limits on sports" στο STATUS RADIO 94,2, με τον Κώστα Πατερόπουλο

Μια νέα αθλητική εκπομπή ξεκίνησε στο STATUS RADIO 94,2. Τίτλος "Out of limits on sports" και παρουσιαστής ο καθηγητής φυσικής αγωγής και Τεχν.Δ/ντης στίβου του ΜΓΣ Εθνικού, Κώστας Πατερόπουλος.
Στόχος η δημιουργία μιας αθλητικής ραδιοφωνικής συντροφιάς που μέσα από την συζήτηση με ειδικούς αθλητικών θεμάτων και πετυχημένους ανθρώπων των σπορ, να εκπαιδευθούν αθλητές, γονείς, προπονητές, στελέχη και φίλαθλοι, αλλά και να δημιουργηθούν πρότυπα του αθλητισμού. Ραντεβού κάθε Τετάρτη (για ορισμένες Τετάρτες) 8-10μμ.

Στην 1η εκπομπή:

Η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου απογοητευμένη από τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα της Ελλάδας, προτρέπει στην συνεργασία, στην οργάνωση, στην επίλυση της γραφειοκρατίας, όχι μόνο στον αθλητισμό.


Ο γνωστός αθλητικός παρουσιαστής-δημοσιογράφος Γιάννης Μαμουζέλος, θυμάται κορυφαίες στιγμές από Ολυμπιακούς αγώνες.
 

Ο Κομοτηναίος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κώστας Μπανιώτηςεξομολογείται για την ψυχολογική προετοιμασία πριν τον αγώνα, αλλά και το μέλλον του στο στίβο μετά την απόσυρση από τη δράση.


Ο διατροφολόγος Πανταζής Τάκας, καταρρίπτει διατροφικούς μύθους και δίνει τα μυστικά της ισορροπημένης δίαιτας, για αθλητές και πρωταθλητές.