Διαμαρτυρία αναφορικά με το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Τυχερό

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της Τράπεζας Πειραιώς να προχωρήσει στο κλείσιμο του υποκαταστήματος στο Τυχερό. Μια κίνηση που αν πραγματοποιηθεί  θα δυσχεραίνει όλη την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής, που κατάβαση είναι οι  αγρότες  αλλά  και ταυτόχρονα  θα βάλει φραγμό στην ανάπτυξη η οποία αρχίζει να φαίνεται στον τομέα των αγροτικών επενδύσεων από νέους αγρότες που θέλουν να ζήσουν στον τόπο τους .
Επίσης το κατάστημα αυτό αποτελεί το μοναδικό τραπεζικό ίδρυμα στην περιοχή με αποτέλεσμα να τυγχάνει τη στήριξη  και τον υπολοίπων  επαγγελματικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Τυχερού.
Δεδομένου ότι τα πλησιέστερα καταστήματα είναι σε απόσταση  25 χιλ. και σε συνδυασμό με την μη τακτική συγκοινωνιακή σύνδεση της περιοχή μας με τις όμορες περιοχές αποτελεί ένας πραγματικό γολγοθά για τους κατοίκους η εξυπηρέτηση από άλλα καταστήματα.   
Με γνώμονα τα παραπάνω ζητούμε: Να παραμείνει ανοιχτό το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Τυχερό.
Δηλώνουμε ανοιχτά την αντίθεσή μας σε κάθε τέτοια σκέψη και πρόθεση που μόνο κακό και δυσκολίες μπορεί να προκαλέσει σε όλους τους κατοίκους της περιοχής.
Γι’ αυτό καλούμε όλους την Τετάρτη 25 Μαΐου και ώρα 11:00 να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στη Τράπεζα Πειραιώς Τυχερού για να αποτρέψουμε όλοι μαζί το κλείσιμο του μοναδικού τραπεζικού καταστήματος που λειτουργεί στο  Τυχερό.
Θα ακολουθήσει συμβολικός αποκλεισμός της Τράπεζας σε ένδειξη διαμαρτυρίας και επίδοση ψηφισμάτων από φορείς όλου του Νομού Έβρου.
ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

Οργανωτική Επιτροπή Αγώνα                                                                     
κατά του κλεισίματος
της Τράπεζας Πειραιώς Τυχερού.