Χρυσοβελώνη: «Σαμάρι» του Σαμαρά το Ποτάμι

Από Εφημερίδα των Συντακτών
«Σαμάρι» του Αντώνη Σαμαρά χαρακτήρισε το Ποτάμι η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξέρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μετά την ανακοίνωση από τον Σταύρο Θεοδωράκη του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. 
Ο λόγος για τον Παναγιώτη Καρκατσούλη, ο οποίος είχε βραβευτεί ως ο καλύτερος δημόσιος λειτουργός του κόσμου. Αυτό που σημειώνει η κ. Χρυσοβελώνη είναι ότι ο κ. Θεοδωράκης δημοσίευσε το βιογραφικό του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «Ποταμιού», «ξεχνώντας» να αναφέρει την βασική ιδιότητα του υποψηφίου του. 
«Ο κ. Καρκατσούλης μέχρι σήμερα καταλαμβάνει την θέση του διοικητικού προϊσταμένου της γενικής γραμματείας συντονισμού της Κυβέρνησης όπου τον τοποθέτησε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς! Πρόκειται δηλαδή για ένα στενότατο πρωθυπουργικό συνεργάτη…». 
Μάλιστα, η υποψήφια βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ. υποστηρίζει πως «ο κ. Καρκατσούλης διατελούσε επί πολλούς μήνες ταυτόχρονα σύμβουλος τόσο του κ. Σαμαρά όσο και του κ. Θεοδωράκη». «Από μόνο του αυτό το γεγονός αποκαλύπτει ξεκάθαρα ότι το «Ποτάμι» είναι ένα συστημικό κατασκεύασμα, ένα σαμάρι που θέλει να επιβάλει σώνει και καλά στους Έλληνες ο κ. Σαμαράς, ωσάν να είναι υποζύγια» καταλήγει η κ. Χρυσοβελώνη.
Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/01/blog-post_424.html#ixzz3OglfWfOq

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια