Η συγκίνηση του Βασίλη Λεβέντη και η αποκάλυψη για τον Γιώργο Μητσικώστα (video)

«Ομολόγησε τώρα ότι τον έβαζαν να με πλήξει και...»
Με ποσοστό 1,79% ο Βασίλης Λεβέντης έχει κάθε λόγο να χαίρεται για την επιτυχία του κόμματός του στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων πέρασε σήμερα το κατώφλι της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και μίλησε για την επιτυχία του αυτή.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για την έντονη σάτιρα που έχει δεχτεί στο παρελθόν, ο Βασίλης Λεβέντης αποκάλυψε: «Ο Μητσικώστας ομολόγησε τώρα ότι τον έβαζαν να με πλήξει και ζητάει συγνώμη γιατί αντιλαμβάνεται ότι στα κανάλια δεν με καλούσαν με φυσικό τρόπο και πολλοί στην Ελλάδα με ήξεραν μόνο από τις μιμήσεις που έκανε ο Μητσικώστας. Ομολογεί. Είναι προς τιμήν του γιατί είναι πολύ καλό παιδί. Μου έκανε μεγάλο κακό».

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση του κ. Λεβέντη όταν αναφέρθηκε στον γιο του: «Μέχρι τώρα ήταν υπέρ του να συνεργαστούμε με κάποιο κόμμα. Χθες ήρθε, με φίλησε και μου είπε: "Τελικά είχες δίκιο. Θα έρθει ο λαός μόνος του. Η επιμονή σου θα νικήσει. Όλοι κάναμε λάθος που σου λέγαμε να συνεργαστείς με άλλο κόμμα". Το παιδί είδε ότι η νίκη είναι έτοιμη».
zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια