Να "αποκαλυφθούν" ΤΏΡΑ οι "ύποπτες" και "σκοτεινές γωνίες" του χρέους!

"ΚΑΘΑΡΈΣ ΔΟΥΛΕΙΈΣ" ....ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΏΣ ΛΌΓΙΑ.
 ΦΩΤΟ ΦΊΔΙΑ ΚΟΛΟΒΆ ΕΞ ΕΣΠΈΡΙΑΣ  ....ΑΡΜΈΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓ-ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΠΝΊΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ]

- Οι κ.κ.    Κ. Σημίτης, Κ. Καραμανλής, Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμος, Α. Σαμαράς, Ε. Βενιζέλος ....και οι "Συν Αυτών" Υπεύθυνοι ....πρέπει να "λογοδοτήσουν" 
ΤΏΡΑ 
για το επονείδιστο χρέος!
Να καθαρίσουμε δηλαδή πρώτα με την "αυλή μας και το πεζοδρόμιο" ....και μετά με τους ξένους και τους Σωτήρες εξ  Εσπερίας!
-Πως(;) ....δεν γνωρίζω(!) ....φταίει το ρημάδι το άρθρο 86 του Συντάγματος ....των Σημίτη-Βενιζέλου ....ας λογοδοτήσουν -τουλάχιστον- "οικονομικοπολιτικά" και "λογιστικά" στον Ελληνικό Λαό οι ως άνω.
Επιτέλους ας μιλήσουν -αντί να "τηρούν σιγήν ιχθύος" και να "παριστάνουν τις σφίγγες"- η αλαλία δεν είναι δικαίωμά τους ....διαχειρίσθηκαν δημόσιο χρήμα ....με καταστροφικά για τον Ελληνικό λαό και το Έθνος αποτελέσματα ....έχουν υποχρέωση να πουν την αλήθεια για τις "σκοτεινές γωνίες" του χρέους ....μήπως και "μαζέψουμε" τα ασυμμάζευτα και καταφέρουμε -έστω και υπό την "επαπειλούμενη" πτώχευση -του κ. Αδ. Γεωργιαδ- να συρρικνώσουμε το επονείδιστο και τοκογλυφικό χρέος.
 ....έχουν δε ηθική υποχρέωση -οι πρώην και οι νυν ως άνω πολιτικοί- να λύσουν την σιωπή τους .... κυρίως για τις μελλοντικές γενιές, που θα πληρώσουν τα "σπασμένα".
Δεν μπορεί να κληροδοτήσουμε "νεοεμφυλιακά σύνδρομα" στα παιδιά και τα εγγόνια μας ....επειδή κάποιοι σήμερα "ποιούνται την νήσσαν"! 
-Η Ελλάδα και οι Έλληνες πρέπει να ζήσουν, να ευημερίσουν ....να πρωτοστατήσουν και πάλι στην Ιστορία ....είτε το θέλουν είτε όχι κάποιοι επίορκοι ή ανθέλληνες.
-Ας γίνει σαφές εντός και εκτός Ελλάδος ....ότι αν αυτοί οι κύριοι δεν "αποδώσουν λογαριασμό" της -εν γένει- κυβερνητικής, κλπ, διαχείρισης τους ....η Χώρα -ίσως- και η Ευρώπη- θα οδηγηθούν -σύντομα- σε φοβερά αδιέξοδα, που όλοι γνωρίζουν ....αλλά προσποιούνται το αντίθετο.
-Να "κατηγορηθούν" -επίσης- ως "συνένοχοι"  και οι (ενδεχομένως) "δόλιοι" δανειστές και τυχόν μιζαδόροι -εγχώριοι και ξένοι- που "συναλλάχθηκαν ύποπτα" ....με όσους από το δικό μας γκουβέρνο "χαρακτηρισθούν" επίορκοι κατά την τέλεση των καθηκόντων τους και δεν προστάτεψαν -ως όφειλαν- τα συμφέροντα του Ελληνικού Κράτους  ....να φάνε στην "μάπα" την ζημιά από τον τοκογλυφικό, ύποπτο "δανεισμό" τους.
-Αν δεν "ψάξουμε" πρώτα τους δικούς μας ....δεν μπορεί να λέμε ότι δεν θα τηρήσουμε  τις δανειακές μας υποχρεώσεις  ....να γίνει "καθυστέρηση πληρωμών" και έλεγχος ....εκεί και μόνον εκεί- όπου θα προκύπτουν -έστω- αποχρώσεις ενδείξεις κατ' αρχήν ....για δανεισμό κάτω από ύποπτες και ασυνήθεις συνθήκες, διαδικασίες και όρους ή -ακόμα- όταν το δανειακό προϊόν δόθηκε με σκοπό την μιζαδόρικη, σκανδαλώδη και αδιαφανή προμήθεια προϊόντων υψηλής -και άλλης- τεχνολογίας και "ύποπτων" χρηματοοικονομικών "στημένων" συναλλαγών ....με δαύτους.

-"ΚΑΘΑΡΈΣ ΔΟΥΛΕΙΈΣ" ....ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΏΣ ΛΌΓΙΑ....

-Αν.... κ. Α. Τσίπρα, δεν βάλετε σε πρώτη προτεραιότητα την ΚΆΘΑΡΣΗ(ως άνω) ....σε λίγους μήνες να είστε βέβαιοι -ως κυβέρνηση- ότι θα μπείτε στο "ίδιο κάδρο" με τους προκατόχους σας ....κατά το "Qui tacet consentire videtur"(όποιος σιωπά φαίνεται ότι συναινεί).

 [ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια