ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΤΟΛΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ..
Ένας πολιτικός φορέας δεν γεννιέται στην τύχη ούτε αποτελεί μία κλειστή κάστα ατόμων προκειμένου να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Αφουγκράζεται τα μηνύματα, τους προβληματισμούς, τις επιταγές και τα όνειρα της κοινωνίας. Έτσι, λοιπόν δημιουργήθηκε το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, προσφέροντας πολιτική στέγη σε όλους τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες, που είτε δεν τους εκφράζει είτε απογοητεύτηκαν από τους τωρινούς πολιτικούς σχηματισμούς, τα παρακολουθήματα, τις πελατειακές σχέσεις και την ανεπάρκεια του πολιτικού προσωπικού.
Δεν είμαστε ανεπάγγελτοι. Είμαστε στην πλειοψηφία νέοι άνθρωποι, νέοι επιστήμονες, χωρίς προσωπικά συμφέροντα, που αποφασίσαμε να σταματήσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις από τον καναπέ δημιουργώντας φραγμό στο μεγάλο κύμα λαϊκισμού και δημαγωγίας.
Επιλέγουμε τον δύσκολο δρόμο της σύγκρουσης και της αλήθειας προσπερνώντας το παρελθόν, τους επαγγελματίες πολιτικούς και τις καρέκλες. Για αυτό ακριβώς και ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ διατύπωσε πολλάκις και εγγράφως προτάσεις για την ανασύσταση της παράταξης αλλά ουδέποτε εισακούστηκε. Για αυτό ακριβώς και ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Γεώργιος Παπανδρέου αρνήθηκε την  ασφάλεια του ψηφοδελτίου επικρατείας που του προτάθηκε, πρωτοστατώντας στην αναστήλωση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.
ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΠΕΡΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ

Η Κατερίνα Μπέρδου Υποψήφια Βουλευτής Έβρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ προέβη στο κάτωθι σχόλιο σχετικά με τις ραδιοφωνικές δηλώσεις του Υφυπουργού Γεώργιου Ντόλιου ότι το ΚΙΝΗΜΑ  είναι «ιδιωτικό κόμμα» :
«Δεν μπορεί ο άνθρωπος που συνεδρίαζε μαζί με τον κ. Βορίδη και με τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Μπαλτάκο χωρίς την παρουσία των οργάνων του ΠΑΣΟΚ να κατηγορεί σήμερα ραδιοφωνικά το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και να μας χαρακτηρίζει ως κόμμα ιδιωτικό, έλεος πια! Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών γεννήθηκε από το λαό και απευθύνεται σε όλους τους περήφανους προοδευτικούς και δημοκράτες που αρνούνται το ρόλο του παρακολουθήματος και του χειροκροτητή της δεξιάς και αριστερής συντήρησης.

Όσο το ΚΙΝΗΜΑ εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι απολύτως κατανοητό το πολιτικό, οικονομικό και μιντιακό κατεστημένο να ανησυχεί. Θα προτιμούσαμε από τον Υφυπουργό κύριο Ντόλιο, μαζί με τα υπόλοιπα τοπικά κυβερνητικά στελέχη , να μην αρκείται σε αοριστολογίες και ανεδαφικά πυροτεχνήματα αλλά να απολογηθεί για την σημερινή κατάσταση του νομού μας, την ανεργία, το κλείσιμο των εργοστασίων και την φανερή έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια