Lifting δοντιών: Το αστραφτερό χαμόγελο είναι μόνο ένα βήμα μακριά σας

Η επιστημονική έρευνα στην αισθητική οδοντιατρική προχωράει με αέναους ρυθμούς και εκεί που νομίζαμε ότι το facelift είναι η νούμερο ένα επιλογή, παρατηρούμε ότι πάρα πολλοί στρέφονται στο bonding δοντιών, το οποίο με τον συνδυασμό διαφόρων μεθόδων έχει μοναδικό στόχο να προσφέρει ένα τεράστιο αστραφτερό χαμόγελο!
Αν λοιπόν έχετε παρατηρήσει λεκέδες στα δόντια σας και ένα χρώμα που δεν θυμίζει πια το καθάριο λευκό, μπορείτε να επιλέξετε τις ακόλουθες μεθόδους για να δείτε και πάλι άσπρα και καθαρά τα δόντια σας:
  • Laser λεύκανσης
  • Λεύκανση με μασελάκια στο σπίτι
  • Lifting δοντιών ή αλλιώς λίφτινγκ δοντιών
  • Όψεις πορσελάνης ή ρητίνης (bonding)
Μάθετε περισσότερα για το lifting δοντιών:
Είναι μία τεχνική που μπορεί να επιδιορθώσει τον σχηματισμό και το χρώμα των δοντιών, επιλεγόμενη ειδικά από άτομα που έχουν κενά ανάμεσα στα δόντια τους. Η διαμόρφωση της οδοντοστοιχίας γίνεται με ρητίνη, η οποία περιέχει την ιδιαίτερη και χρήσιμη πορσελάνη.
Τα αποτελέσματα είναι αναλλοίωτα για περίπου 7 χρόνια, ενώ ένα ολιγόλεπτο γυάλισμα πρέπει να γίνεται κάθε εξάμηνο από τον οδοντίατρό σας. Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα που μπορείτε να βρείτε είναι το χαμηλό κόστος του bonding και το γεγονός ότι δεν αφαιρείται σμάλτο από τα δόντια.
Η εξειδικευμένη ομάδα των Dental Pearls σας προσφέρει μέσα σε λίγες μόνο ημέρες ένα αστραφτερό χαμόγελο, με εγγύηση αποτελέσματος! Αν τα δόντια σας είναι δυσχρωμικά και στραβά, μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε άψογα αισθητικά, αρκεί να συνεργαστείτε με τους ειδικούς.
!