Ψευδοπροφήτης...

O "ξάδελφος" - παλιά μου τέχνη κόσκινο - γλύφει εμετικά το Βενιζέλο...
Θυμάστε έναν απατεωνάκο, ψευτοκαλόγερο, ψευδοπροφήτη -τον υποδυόταν ο Χρήστος Δοξαράς - στη "Βίλλα των οργίων"? Φτυστός ο Λιάνης. Ο γνωστός και ως "ξάδελφος".
Σαλταδόρος της πολιτικής αφού προκάλεσε κρίση στο κόμμα του και... είχε την πολιτική ανεντιμότητα να μη παραδώσει την έδρα - όπως έπραξαν ο Φλωρίδης και ο Νασιώκας- επιδίδεται τώρα σε ένα άνευ προηγουμένου γλύψιμο στο Βενιζέλο.


Όπως διαβάζουμε στο parapolitika:
"Αυτός ο ανασχηματισμός θα πετύχει αν πετύχει ο Βενιζέλος. Αν πετύχει, μπορεί να πλησιάσει το όνειρό του να ηγηθεί της χώρας”, δήλωσε o ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λιάνης.

Μιλώντας στον Real Fm, ο κ. Λιάνης ανέφερε πως “μέχρι χθες η ομάδα Βενιζέλου εθεωρείτο ύποπτη για σενάρια συνωμοσίας” και έκανε λόγο για “χαστούκι που δίνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός με την επιλογή αυτή στους δικούς του -που ένας, δύο έγιναν και υπουργοί - που διέδιδαν αυτά τα πράγματα”.

Σύμφωνα με τον κ. Λιάνη, “ο ανασχηματισμός θα κριθεί από αν θα πετύχει ο Βενιζέλος. Θεωρώ ότι κρατήθηκαν βελούδινες ισορροπίες, αυτή η κίνηση είναι η μεγάλη κίνηση, η εκτόξευση Βενιζέλου σε θέση αντιπροεδρίας, αλλά, ταυτόχρονα, το χαρτοφυλάκιο που του δίνουν σαν τσάρου της οικονομίας, του δίνουν έναν προβάδισμα μεταξύ ίσων, για αυτά που και ο ίδιος θέλει και ονειρεύεται. Θέλει σε κάποια στιγμή να πάρει τα ηνία της χώρας. Θα το κρίνει ο ελληνικός λαός αυτό. Αν πετύχει ο Βενιζέλος σε αυτή τη δύσκολη στενωπό, μπορεί να πλησιάσει στο όνειρό του. Αν δεν τα καταφέρει, πιστεύω ότι πάλι η Ελλάδα θα επιζήσει, δεν έχω καμία αμφιβολία για το τι θα κάνουμε οι Έλληνες”.
parapolitika.gr
nonews-news

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΑΝΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ. ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΣΑ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου