Angela Merkel: Ποιον ποδοσφαιριστή είδε όπως τον γέννησε η μητέρα του;

Όταν σου χαμογελάει η τύχη μην κλίνεις τα μάτια Merkel μου.
Μόνο σε τύχη της Angela Merkel μπορεί να μεταφράσω το περιστατικό παρά ως η κακιά η ώρα όπως είπαν αρκετοί.
Ως λάτρεις του ποδοσφαίρου και πόσον μάλλον της εθνικής Γερμανίας η Καγκελάριος αρκετές φορές επισπεύτηκε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια για να τους συγχαρεί.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα όμως μια μέρα εκτός της νίκης η τύχη της επιφύλασσε και άλλο δώρο από την ομάδα. Όταν η Καγκελάριος θα έκανε τη επίσκεψη της έγινε μετά από τη νίκη της Γερμανίας επί της εθνικής Ελλάδος με 4-2 στα προημιτελικά του Euro 2012 είδε έναν ποδοσφαιριστή όπως τον γέννησε η μαμά του.
Τι κι αν ενημέρωσαν τους ποδοσφαιριστές να εμφανιστούν ω. κύριοι μπροστά της, έλειπε κάποιος, ο Μπάστιαν Σβαϊστάιγκερ, ο οποίος βρισκόταν ακόμη στα ντους.  Την ώρα λοιπόν που η Merkel μιλούσε στους παίκτες, ο μέσος της Μπάγερν εμφανίστηκε μπροστά της ολόγυμνος.
Ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ, ο οποίος αποκάλυψε πρόσφατα το γεγονός, αρχικά αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιον παίκτη είδε γυμνό, αλλά στο τέλος είπε. «Δεν σας λέω. Θα ήταν ντροπή για τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ».
Και όπως είπαμε η τύχη της χαμογέλασε γιατί έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν πως είναι από τις αδυναμίες της στην εθνική ομάδα, εκείνος έχει δηλώσει πως τη θεωρεί γούρι του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια