Έρχονται εντάλματα σύλληψης για βουλευτές της Χ.Α....

Ολοκληρώνεται με γρήγορους ρυθμούς η προανακριτική έρευνα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη για το εάν η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγκληματική οργάνωση. Αμέσως μετά το κλείσιμο της έρευνας αναμένεται...
η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για υπόπτους. Επιπλέον φαίνεται ότι θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης ακόμη και για βουλευτές της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση που διέπραξε έκνομες ενέργειες.

Τα στοιχεία που έχουν προκύψει είναι άκρως επιβαρυντικά για την οργάνωση. Σημαντικά στοιχεία για τη δομή, την ιεραρχία και τη δράση της οργάνωσης έχουν δώσει οι προστατευόμενοι μάρτυρες που προέρχονται από τους κόλπους της Χρυσής Αυγής.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στις καταγραφές του «κοριού» της ΕΥΠ αλλά και στα στοιχεία που προέκυψαν από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για μέλη βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα ένας τρίτος μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε στην εισαγγελία Πειραιά ότι μαζί με τον δολοφόνο του Π.Φύσσα στο αυτοκίνητο υπήρχε καιένας δεύτερος συνεργός, ο οποίος διέφυγε αμέσως μετά τη δολοφονία. Μάλιστα το δεύτερο κινητό που βρέθηκε στο σημείο φέρεται να ανήκει στο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Από την Δευτέρα θα καταθέσουν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου τα μέλη της οικογένειας του 34χρονου μουσικού και η σύντροφος του που ήταν παρούσα στη δολοφονία του.

Την ίδια στιγμή η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Παναγιώτα Φάκου έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες σε βάρος ψυχιάτρου και τις σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή. Ο εν λόγω ψυχίατρος φέρεται να έδινε πιστοποιητικά σε μέλη της οργάνωσης για την έκδοση αδειών οπλοφορίας αλλά και σε συγκεκριμένη περίπτωση εξέδωσε πιστοποιητικό προκειμένου να αναβληθεί δίκη στην οποία ήταν κατηγορούμενο συγκεκριμένο μέλος της οργάνωσης... 
left.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια