Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται Αλεξανδρουπολίτης οπαδός του ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων Αλεξανδρούπολης, μίλησε για τον άτυχο οπαδό του ΠΑΟΚ, τον 35χρονο Ιορδάνη, που τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και βρίσκεται στην εντατική.
Αναλυτικά όσα δήλωσε τον «Arena 89,4″:
Αρχικά, τόνισε: «Περνάμε δύσκολες ώρες, πριν από λίγο μίλησε o διευθυντής του νοσοκομείου και είπε πως το παιδί βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή είναι σε καταστολή, διασωληνωμένος. Έχει ένα αιμάτωμα στο κεφάλι το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να φύγει».
Και πρόσθεσε: «Το συμβάν συνέβη πριν ακόμα ξεκινήσει το παιχνίδι. Το παιδί είχε να πάει πάρα πολύ καιρό στον ΠΑΟΚ και ήταν ενθουσιασμένος. Είχε ανέβει στο κάγκελο και έπεσε από το ύψωμα με αποτέλεσμα να σπάσει και την κλείδα. Τα παιδιά των πρώτων βοηθειών, τον βοήθησαν και στη συνέχεια πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο καθώς φαινόταν πως η κατάσταση του ήταν σοβαρή. Αυτήν την ώρα, η κατάσταση του είναι κρίσιμη, από εκεί και πέρα είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν εξελίξεις και να μάθουμε περισσότερα. Επιπλέον, ενημερωθήκαμε πως ξύπνησε στο νοσοκομείο για μερικά δευτερόλεπτα φοβισμένος και ξανακοιμήθηκε. Μας είπανε οι γιατροί πως αυτό είναι καλό σημάδι. Είναι δυνατό παλικάρι και ελπίζουμε να ανταπεξέλθει. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δείχνει ενδιαφέρον για το παιδί κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Γίνονται συνεχώς τηλεφωνήματα μέσα από τα γραφεία και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον. Είμαστε όλοι δίπλα του και δεν τον αφήνουμε. Θα βρισκόμαστε συνεχώς στο πλάι του.
www.seleo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια