ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ


Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κομοτηνής θα υλοποιήσει δύο προγράμματα γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης, για τους Νέους Αγρότες, ενταγμένο στις Πράξεις 1, 2 και 3 «Επαγγελματική Κατάρτιση Αυτοαπασχολουμένων στον Πρωτογενή τομέα (Νέοι Γεωργοί)», Άξονες Προτεραιότητας 4, 5 και 6 «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων», στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.), διάρκειας 150 ωρών. Έναρξη πρώτου προγράμματος 19/12/2013 με θέμα «ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ)» και έναρξη του δευτέρου προγράμματος στις 21/12/2013 με θέμα <<ΦΥΤΙΚΗ – ΖΩΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ>>.
Και τα δύο προγράμματα θα υλοποιηθούν στο Κέντρο <<ΔΗΜΗΤΡΑ>> Κομοτηνής.
Οι ενδιαφερόμενοι – υπόχρεοι εκπαίδευσης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο προγράμματος κατάρτισης έως την Πέμπτη 19/12/2013.
Οι εκπαιδευτές που είναι ενταγμένοι στο «Μητρώο Β’ Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων» του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και ενδιαφέρονται να απασχοληθούν ως εκπαιδευτικό προσωπικό στο Πρόγραμμα Κατάρτισης, θα πρέπει έως την Πέμπτη 19/12/2013, να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο κατάρτισης και να υποβάλλουν Βιογραφικό Σημείωμα και την σχετική αίτηση με την θεματική ενότητα που επιθυμούν να διδάξουν.  
                                                                                                          

Ο Υπεύθυνος Κατάρτισης Π.Α.Μ.Θ.


Δεμίρης Αθανάσιος

Από το ΚΕΝΤΡΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ανακοινώνεται ότι :
Από τις 19 Δεκεμβρίου, στο ΚΕΝΤΡΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, πρόκειται να πραγματοποιηθούν :
  • Πρόγραμμα κατάρτισης (διάρκειας 150 ωρών, έναρξη 19/12/13) για υπόχρεους Νέους Αγρότες , με θέμα :
              «ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ»
  • Πρόγραμμα κατάρτισης (διάρκειας 150 ωρών, έναρξη 21/12/13) για υπόχρεους Νέους Αγρότες , με θέμα :
              «ΦΥΤΙΚΗ - ΖΩΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ»

       
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κομοτηνής (τηλ. 2531022121), για τον καθορισμό των απαραίτητων λεπτομερειών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια