Στο Δήμο Σουφλίου και στον οικισμό της Κορνοφωλιάς πήραν χωράφια οι Βούλγαροι

Πριν έξι ημέρες, την Τρίτη 17/12/13 γράφαμε εδώ  για δήμο του Έβρου όπου έχουν εκμισθώσει χωράφια σε Βούλγαρους πολίτες.
Στο δημοτικό συμβούλιο του Σουφλίου στην συνεδρίαση της 18/12 ετέθη το ερώτημα από συμβούλους της αντιπολίτευσης , εάν έχουν δοθεί και με ποιον τρόπο χωράφια σε κάποιους συμβούλους , κανείς δεν....ήξερε!!!
Ο δήμαρχος απουσίαζε, και ο αντιδήμαρχος οικονομικών μαζί με τον  προϊστάμενο της οικονομικής υπηρεσίας δήλωσαν ότι δεν έχουν εισπράξει ενοίκιο και δεν γνωρίζουν για την ύπαρξη συμφωνητικών, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είπε ότι δεν υπάρχει απόφαση του συμβουλίου  ούτε της οικονομικής επιτροπής για διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού για εκμίσθωση της συγκεκριμένης γης.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που έκαναν την ερώτηση Σπύρος Δέδογλου και Θεοδόσης Μαλιαχούστας ζήτησαν από τη δημοτική αρχή να φέρει όλα τα στοιχεία με τα ονόματα όσων κατέχουν χωράφια σε συγκεκριμένο αγρόκτημα της Κορνοφωλιάς που είναι δημοτική έκταση, και τα συμφωνητικά που υπέγραψε ο δήμος με αυτούς για να ενημερωθεί το δημοτικό συμβούλιο και οι πολίτες του Δήμου.
Αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση της δημοτικής αρχής σε αυτό το μεγάλο ζήτημα, θα περιμένουμε να δούμε ποιος υπέγραψε και μια απόφαση το έκανε .

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου