Η ΝΔ διαθέτει μόνο «σοβαρούς» …χουντικούς

“ Φαίνεται πως η ΝΔ, προτιμά να μη ξεκόβει κάθε σχέση με νοσταλγούς μαύρων καθεστώτων, τα οποία ο ελληνικός λαός θέλει να ξεχάσει. ”
Να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα προσπαθούν στο κόμμα του ακροδεξιού Αντώνη Σαμαρά, μετά από τις δηλώσεις του ομοϊδεάτη του βουλευτή Πιερίας της ΝΔ, Δημήτρη Χριστογιάννη, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή είπε το απίθανο «Η Χούντα ήταν επανάσταση».

Ο ίδιος ο βουλευτής, λίγο αργότερα αναγκάστηκε να ανασκευάσει, κάνοντας λόγο για«διαστρέβλωση» των δηλώσεών του, παρά το γεγονός ότι το βίντεο της εκπομπής είναι αδιάψευστος μάρτυρας, ενώ στον «χορό» μπήκαν και τα γνωστά κυβερνητικά παπαγαλάκια, τα οποία με δηλώσεις τύπου «Αν δεν ήταν τόσο εύθραυστη η κυβερνητική πλειοψηφία, ο πρωθυπουργός θα τον είχε διαγράψει από την Κ.Ο. της ΝΔ».

Στο μεταξύ, δεν έχει περάσει πολύς καιρός, από τότε που η πτωχευμένη μιντιοκρατία και τα τσιράκια της ετοιμόρροπης κυβέρνησης, προσπάθησαν να πείσουν την ελληνική κοινωνία ότι η ΝΔ θα μπορούσε να συγκυβερνήσει με μια «σοβαρή» Χρυσή Αυγή. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η κυβέρνηση Σαμαρά βρίσκεται σε πανικό και είναι «στριμωγμένη» από όλες τις μεριές. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το πώς αφήνει ατιμώρητες τέτοιες ανατριχιαστικές δηλώσεις, οποίες γυρνούν τον νου των περισσοτέρων πίσω σε σκοτεινές εποχές.

Φαίνεται πως η ΝΔ, προτιμά να μη ξεκόβει κάθε σχέση με νοσταλγούς μαύρων καθεστώτων, τα οποία ο ελληνικός λαός θέλει να ξεχάσει. Μπορεί να μην υπάρχει διάθεση για συνεργασία με μια «σοβαρή» Χρυσή Αυγή, καθώς η μισή της Κ.Ο. είναι στη φυλακή πλέον, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να έχει σχέση με «σοβαρούς» χουντικούς.

Εξάλλου υπάρχουν πολλά παραδείγματα: Εκείνο του Μάκη Βορίδη, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν εκλεκτός του δικτάτορα Παπαδόπουλου για τη νεολαία της χουντικής ΕΠΕΝ, όπως και εκείνο του Ηλία Φιλιππακόπουλου, διευθυντή του  Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης της Χούντας στα Πανεπιστήμια, λάτρης και υμνητής του Παπαδόπουλου και έχει καταγγελθεί από τους ίδιους τους Νεοδημοκράτες. 


Διαβάστε ΕΔΩ το θέμα με τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Χριστογιάννη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια