Λύνουν τις διαφορές τους... Ανω κάτω το κόμμα του Καμμένου!!

"Καζάνι που βράζει" είναι το κόμμα του Πάνου Καμμένου, μετά την επιστολή και την απουσία επτά βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ. από το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος.
Ο Τέρενς Κουίκ, παραδέχτηκε (REAL FM) ότι προτίθεται να...
ζητήσει την παραίτηση του γραμματέα της Κ.Ο, Γιοβανόπουλου, αλλά και της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, ενω μίλησε για «φράξια του Κολωνακίου».

«Δεν υπάρχει επιστολή αλλά ένα e-mail . Ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ θεώρησε απαραίτητη την παρουσία όλων των βουλευτών» είπε και συνέχισε: «Όταν αυτό είναι ομαδοποιημένο και δίνει την εικόνα της φράξιας, την εικόνα της κλίκας των αποδυτηρίων, είναι κάτι που εγώ δεν μπορώ να αποδεχτώ».
Για τη βουλευτή Χρυσούλα Γιαταγάνα υποστήριξε ότι έκανε εγχείριση στο μάτι, ενώ για τον κύριο Καπερνάρο είπε: «Πληροφορήθηκα ότι και ο κύριος Καπερνάρος απέσυρε την υπογραφή του από την επιστολή».

Στον αντίποδα, η Γιαταγάνα διέψευσε, μέσω του ίδιου ραδιοφωνικού σταθμού, τους ισχυρισμούς του Τέρενς, λέγοντας, πως, η απουσία της οφείλεται μόνο στους λόγους που αναφέρονται στην επιστολή ενώ πιστεύει πως πρέπει όλα να συζητηθούν στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο Ν. Μαριάς σε τηλεοπτική του εμφάνιση, δήλωσε πως «κρούω τον κώδωνα του κινδύνου στους Ανεξάρτητους Έλληνες και στον ίδιο τον Πάνο Καμμένο. Πρέπει να πάμε άμεσα σε Έκτακτο Συνέδριο να λύσουμε τις διαφορές μας». Και κάλεσε τον πρόεδρο του κόμματος να αναλάβει πρωτοβουλίες για να μην φτάσει το κόμμα στη διάλυση.
«Όταν τα ζητήματα δεν λύνονται πάντα υπάρχει κίνδυνος διάσπασης σε ένα κόμμα. Είμαι πολύ προβληματισμένος και ανήσυχος για την πορεία και λειτουργία των ΑΝΕΛ και κάνω έκκληση για έκτακτο συνέδριο», σημείωσε, ενώ ξεκαθάρισε ότι από την πλευρά του δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στο κόμμα...

Η απάντηση του Καπερνάρου στον Κουίκ

«Είναι υπεύθυνος και υπόλογος τουλάχιστον απέναντι στην αξιοπρέπειά του ο καθένας, διότι πρέπει, εάν δεν ξέρει τι σημαίνει φράξια, να τη μάθει. Εάν ξέρει τι σημαίνει φράξια τότε είναι και υπόλογος» ανέφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, στον "Real FM", απαντώντας στον Τέρενς Κουίκ.
«Φράξια είναι μέλη κόμματος που συγκροτούν ξεχωριστή ομάδα η οποία διαφοροποιείται ή αντιτίθεται στη γραμμή του κόμματος. Εάν κάποιος δεν έχει ενδείξεις ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι ανόητος ή είναι κακόβουλος ή δεν είναι γνώστης» πρόσθεσε ο κ. Καπερνάρος.

H απάντηση της Χρυσοβελώνη στον Κουίκ

«Συμφωνώ με τον κύριο Καπερνάρο και φαντάζομαι ότι θα μας εξηγήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα τι εννοεί ο κύριος Κουίκ όταν μιλάει για ‘φράξια’» είπε η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη (Real Fm).
Και πρόσθεσε πως «λυπάμαι γι αυτά που λέει ο κ.Κουίκ. Θα πω περισσότερα στην ΚΟ. Ως τι ζητάει την παραίτησή μου ο κ.Κουίκ; Κανένας δεν έχει δικαίωμα να μας διώξει από το σπίτι μας»...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια