«Χειροβομβίδες» Σαμαρά για οικονομία και θεσμούς

“ Με τη στρατηγική της έντασης επιχειρεί να βάλει φραγμό στην αποδιάρθρωση του συνασπισμού εξουσίας Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ, επειδή φοβάται την αυξανόμενη δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ και την απήχηση της υποψηφιότητας Τσίπρα για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.  ”
Μόλις λίγες ημέρες κράτησε η "αντίσταση" του Σαμαρά στους δανειστές. Η κυβέρνηση ανοίγει τη συζήτηση με την τρόικα για το μεσοπρόθεσμο και τα νέα μέτρα, πριν από τη συζήτηση για τη ρύθμιση του χρέους, επιχειρώντας να υπογράψει νέα συμφωνία, την οποία δεν θα ονομάζει Μνημόνιο, αν και θα παγιδεύει τη χώρα στην ίδια καταστροφική πολιτική.

Στόχος του συστήματος Σαμαρά είναι να κλείσει τις κρίσιμες δουλειές του συστήματος εξουσίας, με την επανιδιωτικοίηση των τραπεζών και τη δέσμευση της χώρας στους δανειστές πριν από τις εκλογές. Σε μια κίνηση που προδίδει πανικό, ο Σαμαράς παίζει με τους θεσμούς ανοίγοντας άκαιρη προεδρολογία, ενώ καλεί τους περιδεείς βουλευτές του "να μπουν στα καφενεία και να ρίξουν χειροβομβίδες κατά του ΣΥΡΙΖΑ"!

Με τη στρατηγική της έντασης επιχειρεί να βάλει φραγμό στην αποδιάρθρωση του συνασπισμού εξουσίας Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ, επειδή φοβάται την αυξανόμενη δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ και την απήχηση της υποψηφιότητας Τσίπρα για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


ΠΗΓΗ: avgi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια