Πρωτοφανές παραλήρημα Σαμαρά (ΗΧΗΤΙΚΟ)

“ Με πρωτοφανή πανικό για τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα και ταυτόχρονο πολιτικό παραλήρημα κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξέσπασε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, όταν και δέχτηκε την επίσκεψη βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι ήθελαν να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή.  ”
Periodista
Με πρωτοφανή πανικό για τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα και ταυτόχρονο πολιτικό παραλήρημα κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξέσπασε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, όταν και δέχτηκε την επίσκεψη βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι ήθελαν να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού Real FM, ο πρωθυπουργός, σαφώς επηρεασμένος από το «άδειασμα» ακόμα και των μέχρι πρότινος «συμμάχων» του στην Ευρώπη, τόνισε ότι «Αν έμπαινα εγώ σε ένα καφενείο θα έριχνα δύο-τρεις "χειροβομβίδες" για τον ΣΥΡΙΖΑ και θα τα έκανα μαντάρα. Έχετε επιχειρήματα, πείτε τα».

Ο ετοιμόρροπος πρωθυπουργός, ο οποίος φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα και την σοβαρότητα του θεσμικού του ρόλου καταφέρθηκε με ανήκουστες και αναπόδεικτες κατηγορίες για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σχέση με μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, υπενθυμίζοντας στους βουλευτές του ότι έχουν στοιχεία, τα οποία τους παρέδωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τους βουλευτές του να σταματήσουν να γκρινιάζουν για το ΠΑΣΟΚ, καθώς τους τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Κρατάτε ισορροπίες με το ΠΑΣΟΚ. Οι βουλευτές θέλουν στήριξη, μαζί κυβερνάμε», επισημαίνοντάς τους ότι πρέπει να συνεργάζονται αρμονικά με τον εταίρο της κυβέρνησης.

Ο Αντώνης Σαμαράς, προφανώς πληροφορήθηκε τα κακά μαντάτα για το κόμμα της ΝΔ, μετά από την τελευταία δημοσκόπηση της GPO σχετικά με την πρόθεση ψήφου για τις αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές, αλλά και την πρόθεση ψήφου σχετικά με πιθανές εθνικές εκλογές στην Α’ και Β’ Αθηνών, αλλά και στην Περιφέρεια Αττικής. Στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση το κόμμα της ΝΔ βρίσκεται αρκετά πίσω από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ το ΠΑΣΟΚ εξαφανίζεται πολιτικά κινούμενο στο 3%. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ο πρωθυπουργός, επεσήμανε στους βουλευτές του ότι χρειάζεται να δοθεί μεγάλη μάχη ιδιαίτερα στην Αττική, ενώ θα πρέπει να δοθεί βάση στα πρόσωπα που θα κατεβούν ως υποψήφιοι.

Φαίνεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς, βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου και αρχίζει σιγά – σιγά την εκλογική συντριβή που βρίσκεται προ των πυλών…


Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια