ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ

Ο ΜΓΣ Εθνικός συγχαίρει τις μαθήτριες και μαθητές της Αλεξ/πολης, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ιδιαίτερα μπράβο στις αθλήτριες και αθλητές του
 
Αθλητισμός και σπουδές πάνε χέρι χέρι στον Εθνικό. Οι επιτυχίες στα στάδια, τα κύπελλα και μετάλλια, σε συνδυασμό με πτυχία και πανεπιστήμια.
Για άλλη μια χρονιά τα παιδιά του Εθνικού διέπρεψαν στις εξετάσεις της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Το Δ.Σ. του ΜΓΣ συγχαίρει όλες και όλους τους μαθητές-τριες της πόλης για την εισαγωγή τους. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στις αθλήτριες και αθλητές του, για την επιτυχία εισαγωγής τους.
Αναλυτικά στους: Ευθυμία Γαβριηλίδου, Βάγια Παπαχρήστου, Άνθιμος Κεσκίνης, Χρήστος Χρηστουηλίας, Νίκος Παντίρης, Αντώνης Πασσιάς, Βασιλική Τσιακιρούδη, Χριστίνα Γκαμπιτσάκη, Παναγιώτης Γκαρνέτας, Ευθυμία Μανάργια.
 
H επιτυχία όλων είναι σημαντική, αλλά ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην πρωτιά της Ευθυμίας Γαβριηλίδου, της άλτριας του ύψους του Εθνικού,  στην κορυφαία σχολή της ΣΣΑΣ ψυχολογίας. Η Ευθυμία είχε την πρώτη επίδοση στην Αλεξανδρούπολη με 19.300 μονάδες, προπονούμενη καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς,, με συμμετοχές σε τελικούς Πανελλήνιων αγώνων ενώ προέρχεται και από οικογένεια Εθνικών.
 
Η επιτυχία όλων των παιδιών του Εθνικού που διέπρεψαν στις πανελλαδικές στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα σε παιδιά και γονείς, ότι η ενασχόληση με τον αθλητισμό μπορεί να συνδυάζεται με υψηλές επιδόσεις στα μαθήματα.
Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς των παιδιών, με ευχές για καλή σταδιοδρομία.

"Νους υγιείς εν σώματι υγιεί".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια