Καλύτερο σεξ με μια κίνηση

Κατά τη διάρκεια του σεξ χρησιμοποιούμε κυρίως τους μύες που βρίσκονται στην περιοχή του περινέου. Όσο πιο γυμνασμένοι είναι οι μύες γύρω από τα γενετικά μας όργανα τόσο μεγαλύτερη είναι η ευχαρίστηση που μπορούμε να νιώσουμε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.
How to: Ξαπλώστε ανάσκελα με τα πόδια λυγισμένα και ανασηκώστε τη λεκάνη σας. Πιέστε του μυς σας στην περιοχή των γεννητικών οργάνων μιμούμενοι την κίνηση που κάνετε όταν ουρείτε. Προσπαθήστε να κάνετε εναλλασσόμενες συστάσεις για  3΄΄. Χαλαρώστε και ξανασφίξτε την περιοχή, προσπαθώντας να έχετε όσο γίνεται μεγαλύτερο έλεγχο των κινήσεών σας. Κάντε ένα σετ 15 επαναλήψεων.
Σύμφωνα με τους ειδικούς η εκγύμναση των μυών βοηθά στον έλεγχο της εκσπερμάτισης στους άνδρες και στην καλύτερη αίσθηση του οργασμού στις γυναίκες.
Οι ασκήσεις Kegel πήραν από το όνομά τους από τον Αμερικανό γυναικολόγο Arnold Kegel το 1948 και συστήνονται από τους ουρολόγους σε πολλές περιπτώσεις (ακράτεια, χαλάρωση του κόλπου μετά από εγκυμοσύνη, προβληματική στύση κ.α.).

ΠΗΓΗ: ΙΑΤΡΟΝΕΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια