Κυβέρνηση εναντίον ΣΥΡΙΖΑ για την ήττα της Εθνικής: "Ιδού οι συνέπειες της αναστάτωσης που προκαλείτε στην χώρα"

Λίγα λεπτά μετά την λήξη του αγώνα Ελλάδα-Β. Ιρλανδία, και την απρόσμενη ήττα της ομάδας μας, η κυβέρνηση, μέσω της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ευθέως για την ήττα της εθνικής μας ομάδα ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Ελληνική κυβέρνηση εκφράζει τον αποτροπιασμό της, για την ντροπιαστική ήττα, απόψε, της εθνικής μας ομάδα ποδοσφαίρου από τους άμπαλους ΒορειοΙρλανδούς. Μα οι ευθύνες δεν βρίσκονται στους παίκτες, στο τεχνικό επιτελείο και στην διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. 


Η αναστάτωση που προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ, στην χώρα, το τελευταίο διάστημα, και οι ελεγχόμενες από αυτόν δημοσκοπήσεις που τον παρουσιάζουν να σαρώνει, εκτός της εξόδου της χώρα από το μνημόνιο που απέτρεψε, εκτός της εκτόξευσης των spreads και την μεγάλη πτώση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, έρχεται σήμερα να τσακίσει και το αθλητικό προφίλ της χωράς. Οι παίκτες της ομάδας μας, απόψε, εμφανώς επηρεασμένοι, από την ανασφάλεια που προκαλεί μία πιθανή έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στα πράγματα, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί ότι 5 κορυφαίοι παίκτες μας, έφυγαν από το γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα, κατά την διάρκεια της προθέρμανσης, για να σηκώσουν τα λεφτά τους από το πλησιέστερο ΑΤΜ, όταν διαδόθηκε στο γήπεδο ότι η κυβέρνηση Σαμαρά έπεσε!

Αλήθεια ποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρισκόντουσαν στο γήπεδο;;

Πόσο σχετίζονται με την διάδοση τέτοιων ψευδών ειδήσεων;;


Η μανία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την κατάκτηση της εξουσίας είναι τόσο μεγάλη, που δεν διστάζουν να θυσιάσουν ακόμα και την Εθνική Ελλάδας. Ντροπή!!"

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασαν την κυβερνητική ανακοίνωση:

Ο Πανικός Σαμαρά, Βενιζέλου τους έχει παραφρονήσει. Κυνηγάνε ανεμόμυλους, ως σύγχρονοι Δον Κιχότες. Και επειδή αγαπάμε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, κάνουμε προσφορά το εισιτήριο επιστροφής του Ρανιέρι στην χώρα του"





Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/10/blog-post_582.html#ixzz3GCOVuLRu

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια