"Σήμερα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ένα διαφορετικό κόμμα που θα μας απασχολήσει σοβαρά τον επόμενο καιρό" αυτό ανάφερε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας

Δήλωση για τη Τελεία του Δημάρχου Ορεστιάδας κ. Μαυρίδη Βασίλη

"Σήμερα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ένα  διαφορετικό κόμμα που θα μας απασχολήσει σοβαρά τον επόμενο καιρό" αυτό ανάφερε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Μαυρίδης Βασίλης μετά την συνάντηση του με τον Απόστολο Γκλέτσο  Πρόεδρο  και ιδρυτή  της Τελείας Συγκεκριμένα δήλωσε : 

« Ένα κόμμα που θα έχει συνέχεια για τα επόμενα χρόνια και θα μας απασχολήσει αρκετά σοβαρά το επόμενο  χρονικό διάστημα.  Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι αφουγκράζεται τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και θέλει ανθρώπους που θα μπορέσουν να διεκδικήσουν πλέον σε επίπεδο κοινοβουλίου τα δίκαια της περιοχής με νέα συστατικά. Έχουν ξεφύγει από το παλαιόκομματικό, αυτό που μας έφερε σήμερα μέχρι εδώ. Τον ευχαριστώ θερμά που από τις πρώτες μέρες της περιοδείας του, ξεκίνησε από τον ακριτικό μας νομό για να μπορέσει να κοινοποιήσει και γνωστοποιήσει  το  πρόγραμμά του για τις επερχόμενες εκλογές».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια