ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΛΙΆΤΣΟΣ: TOYΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣΕ ΕΝΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΑΚΗ

Στο χθεσινό κεντρικό Δελτίο ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ τηλεόρασης στο οποίο συμμετείχα με το μέλος της ΝΟΔΕ ΕΒΡΟΥ κύριο Αδαμάκη αποκαλύψαμε τις επικείμενες εφαρμοζόμενες πολιτικές στην περίπτωση συνέχισης διακυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Αποκαλύψαμε το σχετικό έγγραφο του Γενικού λογιστηρίου του Κράτους με υπογράφων υπουργό τον κύριο Σταϊκούρα και στο οποίο αναφέρει τα πρόσθετα φορολογικά βάρη που θα επωμιστεί ο Ελληνικός λαός μέχρι το 2018.
Η απάντηση του κυρίου Αδαμάκη στις συγκεκριμένες αποκαλύψεις μας ήταν να μας αποκαλέσει <<Ψεκασμένους>>. Όταν κάποιος στερείται πολιτικού λόγου και αντεπιχειρημάτων καταφεύγει σε ύβρεις και χυδαιολογία που δεν συνάδουν με το επίπεδο πολιτικού λόγου της παράταξης που πρεσβεύει και εκπροσωπεί ειδικά σε μια εποχή που το πολιτικό προσωπικό πρέπει να δείξει αυτοσυγκράτηση ήθος και πάνω από όλα αξιοπρέπεια.
Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τον πανικό που σας διακατέχει μια και ο Ελληνικός λαός σύντομα θα επιλέξει ενός άλλου είδους διακυβέρνησης αλλά τουλάχιστον κρατήστε ένα επίπεδο πολιτικού διαλόγου.
Τα περί <<ψεκασμένων>> κύριε Αδαμάκη να τα αναζητήσετε εντός του κυβερνητικού σχηματισμού μια και ο πολιτικός που κατέθετε ερωτήσεις και καταγγελίες σχετικά με το ενδεχόμενο ψεκασμών στην χώρα ήταν ο νυν υπουργός Υγείας κύριος Βορίδης. Σας προσκομίζω και την σχετική ερώτηση που κατέθεσε στην βουλή προς γνώση και ενημέρωση σας.


ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια