Focus: Πληροφοριοδότης των ξένων ο Θεοδωράκης, που δηλώνει: «Να φύγει ο Τσίπρας!»


Αφού δεν κατάφερε να μπει στην κυβέρνηση -έστω και από την πίσω πόρτα...- όπως διακαώς επιθυμούσε, τώρα ο Σταύρος Θεοδωράκης θέλει να διώξει την κυβέρνηση! Γιατί, τι αξία έχει μια κυβέρνηση χωρίς... Σταύρο, Σταύρο μου;

Ποιος δεν θυμάται τη χυδαία παρέμβαση Σουλτς, την επομένη των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, όταν υπέδειξε στον ελληνικό λαό ότι δεν πρέπει να έχει την κυβέρνηση που ψήφισε, αλλά αυτή που αρέσει στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου; Και ποιο είναι το «πουλέν» του Σουλτς; Ποιος άλλος, από τον Σταύρο Θεοδωράκη;
Ο Σταύρος επιχείρησε να μπει στην κυβέρνηση με κάθε τρόπο. Μας είπε πως θα υπογράψει ό,τι του φέρουν. Μετά άρχισε να κάνει τα... γλυκά μάτια στον Τσίπρα, μπας και του «κάτσει». Τώρα που κατάλαβε ότι ο Τσίπρας έχει βρει στο πρόσωπο του Καμμένου τον συγκυβερνήτη που φοράει παντελόνια και ο Σταύρος δεν έχει καμία ελπίδα το άλλαξε το τροπάρι.
Και σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό FOCUS, τεύχος 28/2015, ο Τσίπρας λέει το αμίμητο: «Ο Τσίπρας πρέπει να φύγει».
Μας λέει το Focus: «Ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τον Ιανουάριο προτίμησε τον ακροδεξιό (sic) ηγέτη Πάνο Καμμένο ως εταίρο στην κυβέρνηση συνεργασίας», μεταφέροντας τη γνωστή γερμανική προπαγάνδα που βαφτίζει -από το πουθενά και χωρίς κανένα επιχείρημα (πες, πες, κάτι θα μείνει...)- τον Καμμένο «ακροδεξιό». Ο Θεοδωράκης δηλώνει στο Focus: «Ο Τσίπρας έθεσε την καριέρα του πάνω από την ευτυχία της χώρας. Αυτός είναι το πρόβλημα, πρέπει να φύγει», λέει ο Σταύρος αποκαλύπτοντας πόσο ο ίδιος επιθυμεί διακαώς την καρέκλα της εξουσίας.
Το Focus, ίσως σε ένα κρεσέντο ειλικρίνιας, εμφιανίζει τον Σταύρο Θεοδωράκη ως «πληροφοριοδότη» των ξένων: «Εδώ και ώρες», λέει το περιοδικό, «έχει το κινητό του στο αυτί. Πολλά από τα τηλεφωνήματά του έχουν αποδέκτες στις Βρυξέλλες και άλλες μεγάλες πόλεις της ΕΕ. "Οι δημιουργοί και οι πνευματικοί άνθρωποι της χώρας υποστηρίζουν το ναι στο δημοψήφισμα" διαβεβαιώνει προς Βερολίνο, Παρίσι και Ρώμη». Σε ανοιχτή γραμμή με τους ξένους -σύμφωνα (και) με το Focus- ο Σταύρος...
Και καταλήγει απροκάλυπτα το γερμανικό περιοδικό, αποκαλύπτοντας το ιταμό σχέδιο των ξένων: «Ο Θεοδωράκης, πρώην συντονιστής τηλεοπτικής εκπομπής, είναι ένας Έλληνας, τον οποίον πολλοί ευρωπαίοι πολιτικοί σε περίπτωση νέων εκλογών ή σχηματισμό νέας κυβέρνησης θα προτιμούσαν ως πρωθυπουργό, ως έναν πραγματιστή, υπέρμαχο των μεταρρυθμίσεων, αποφασισμένο φίλο του Ευρώ και σωτήρα».
Αντε, και εις ανώτερα, Σταύρο...
Υ.Γ. Οι Ελληνες, δυστυχώς για σένα Σταύρο, δεν τρώνε κουτόχορτο. Εξ' ού και το γιουχάισμα σήμερα έξω από το εκλογικό κέντρο όπου ψήφισες στο Χαϊδάρι.
toxwni.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια