Ν. Νικολόπουλος: «Κόκκινο έχει χτυπήσει και το πολιτικό θερμόμετρο της Χώρας»

Η εβδομάδα ξεκίνησε και η εκπομπή Κόντρα Διαδρομές με τον Νίκο Νικολόπουλου πιστή στο καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές, είχε καλεσμένους τους κ.κ. Τριγάκης Παναγιώτης (Μέλος Κ.Ε Σύριζα) Αρβαντίτης Πέτρος (Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ), τους φοροτεχνικούς Τσάγκαρη Δημήτρη και Χατζηγεωργίου Ηλία και τον πολιτικό αναλυτή Ανδρέα Παπακυριακόπουλο. Ενώ τηλεφωνική παρέμβαση έκανε και ο κ. Μανεσιώτης μιλώντας για την Μαύρη Δευτέρα του Χρηματιστηρίου

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκαν και συζητήθηκαν αντικειμενικά, αμερόληπτα και αλογόκριτα όλα τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας .

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο γεγονός της παραπομπής στη Δικαιοσύνη όλων των πρωτεργατών για το μεγάλο φαγοπότι των σκανδάλων…. της ΕΡΤ και του 9,84.

Εκτενής αναφορά έγινε στο πρόσωπο του Ισίδωρου Ντογιάκου τον γνωστό Παναθηναικάκια ,όσον αφορά το χρονικό μιας παραμονής εκλογής.

Άλλο ένα θέμα που κέντρισε το ενδιαφέρον των παρευρισκωμένων αλλα και των τηλεθεατών αφορούσε τον Σταύρο Παπασταύρου: ένα όνομα βίος και πολιτεία! Μια ιστορία πολιτικής υψηλού επιπέδου, οικονομικής διασύνδεσης με κεφάλαια ασύλληπτα για την φαντασία ενός κοινού θνητού.

Αναφέρθηκε επίσης και το αντάρτικό στο Μειμαράκη από τους ιδεολογικούς ακροδεξιούς λαθρομετανάστες που μάζευε ο Σαμαράς…

Κλείνοντας ο κ.Νικολόπουλος υπογράμμισε ότι, ο ΑΛ. Τσίπρας έχει «όλα τα χαρτιά στα χέρια του» για να αντιμετωπίσει το «τρίγωνο του διαβόλου» πριν τον εξαφανίσει.

Θα είναι τεράστιο ιστορικό και στρατηγικό λάθος του πρωθυπουργού να αντιγράψει τις συνταγές του παρελθόντος και να μην τολμήσει να φτάσει «το μαχαίρι στο κόκκαλο».

Τώρα πρέπει να συγκρουστεί η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, με τις δυνάμεις του παρασιτισμού που συνέβαλαν καθοριστικά στην οικονομική παρακμή και τη χρεοκοπία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια