Φίλης: Εγκάθετοι της ΝΔ και της ΧΑ…κλείνουν τα σύνορα

Σφοδρή επίθεση στην ΝΔ εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης κάνοντας λόγο «για εγκάθετους της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής» που εμποδίζουν την ελεύθερη διέλευση...
στα σύνορα Ελλάδας-Βουλγαρίας και δίνουν επιχειρήματα σε όσους θέλουν τη χώρα μας εκτός της Συνθήκης Σένγκεν και μίλησε για «δήθεν αγροτικές κινητοποιήσεις » που πάνε «χέρι-χέρι με τον Σόιμπλε».

Ο υπουργός Παιδείας κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την πολιτική της, ως κυβέρνηση, στο ζήτημα του μεταναστευτικού, υποστηρίζοντας ότι «ξέρουμε ποιοι διέπρεψαν με τα Φαρμακονήσια και πνίγανε πρόσφυγες στα νησιά του Αιγαίου. Ήταν η δική σας κυβέρνηση που έπαιζε παιχνίδι με την ακροδεξιά στην Ελλάδα» και απαντώντας με αυτό τον τρόπο στα όσα είχε υποστηρίξει για την πολιτική της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης.

«Είναι οι καπεταναίοι σας που κλείνουν τα σύνορα από κάτω» σημείωσε ο Νίκος Φίλης απευθυνόμενος προς τον «γαλάζιο» βουλευτή και συνεχίζοντας της επίθεση τόνισε ότι «εσείς κλείνετε τα σύνορα. Δίνετε επιχειρήματα στον Σόιμπλε και στους άλλους να θέσουν θέμα Grexit. Κλείνετε τα σύνορα δήθεν με κοινωνικά αιτήματα».

Topontiki.gr