“Μήνυμα” Ψυχάρη: Ο Τσίπρας θα φύγει με αεροπλάνο της γραμμής. Προαναγγέλλει “αποστασίες” βουλευτών;

Χάρης Ζ. 
Φαίνεται ότι τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει για τα καλά μπρός να κάνει πράξη την λαική εντολή του Σεπτεμβρίου που δεν ήταν άλλη παρά ” τελειώνετε με το παλιό …” Διαφορετικά δεν εξηγείται το γεγονός ότι το πλέον ” εμβληματικό ” πρόσωπο των συστημικών Μήντια αυτά τα 40 χρόνια της εποχής ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,το ” μεγάλο αφεντικό ” του ΔΟΛ, ο Σταύρος Ψυχάρης, έχασε την ψυχραιμία του ( συνέβαλαν σε αυτό και τα 3,5 μύρια από τις οφειλές του ΔΟΛ, που για πρώτη φορά τον ανάγκασαν οι Αρχές να δώσει ) και παρεκτράπη σε συγκαλυμένες πλην εμφανείς απειλές κατά του ίδιου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Στο editorial του Βήματος της Κυριακής απευθύνει έμεση ” προειδοποίηση ” στον Πρωθυπουργό ότι θα έχει την τύχη του Κωνσταντίνου Καραμανλή που ” διέφυγε ” κρυφά ( με ψεύτικη ταυτότητα ) με αεροπλάνο για να γλιτώσει την ίδια του τη ζωή… Βέβαια ο κ Ψυχάρης αποσιωπά ότι εκείνη η εξέλιξη, έφερε στη συνέχεια την ανατροπή του Πολιτεύματος, την Χούντα των Συνταγματαρχών και την εθνική τραγωδία της Κύπρου…
Το άρθρο του κ Ψυχάρη:
Του Σταύρου Ψυχάρη
«Το Βήμα» την περασμένη Κυριακή έθεσε το ζήτημα της ενδεχόμενης προσφυγής στις κάλπες. Αμέσως τα παπαγαλάκια (ανόητα κατά φύσιν και πολύχρωμα κατ’ επάγγελμα) έπιασαν δουλειά.
Εξορκίζουν τις κάλπες όσοι έχουν τον φόβο του μουντζούρη. Αλλα έχουν υποσχεθεί και άλλα πράττουν. Στην περίπτωσή μας οι δύο βασικοί αντίπαλοι εμφανίζονται ότι προσβλέπουν σε εκλογικό θρίαμβο αν γίνουν πρόωρες εκλογές. Ο κ. Τσίπρας επαίρεται λέγων ότι έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενες αναμετρήσεις στις κάλπες και προεξοφλεί τέταρτον έπαθλον.
Ο νέος αρχηγός της Αντιπολιτεύσεως βλέπει τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις και ετοιμάζει επίσημο ένδυμα για την ορκωμοσία του!
Το ενδεχόμενο των εκλογών θα τείνει να γίνει πραγματικότης αν συμβεί «ατύχημα» στη Βουλή.
Η σημερινή κυβερνώσα πλειοψηφία είναι εύθραυστη και διέπεται από τη σφοδρή επιθυμία εκείνων που τη συγκροτούν να διατηρήσουν τη βουλευτική έδρα.
ΥΓ.: Απάντηση σε ερώτηση αναγνώστη: Ο μόνος που έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις είναι ο Κ. Καραμανλής. Το τίμημα της εξουσίας ήταν οδυνηρό. Εφυγε από την Ελλάδα με αεροπλάνο της γραμμής…
Το Βήμα της Κυριακής
Πηγή: lykavitos.gr
ΥΓ: Ο ” αστικός μύθος ” λέει ότι όταν σε κάποια φάση, διερράγησαν οι σχέσεις του Διευθυντή του ΔΟΛ με τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, επιστρέφοντας από το Μαξίμου, είπε στο επιτελείο του:” Εγώ αυτόν … θα τον πετάξω στα απορρίματα της Ιστορίας ! “

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).