Προσθετική μαλλιών και αποτρίχωση laser: Ολοκληρωμένη περιποίηση για τον άνδρα και τη γυναίκα

Θέλετε να απαλλαγείτε ανώδυνα και οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο και το σώμα; Θέλετε να αποκτήσετε πλούσια μαλλιά καλύπτoντας αποτελεσματικά την αραίωση; Η Laser Line Clinics έχει την λύση για τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες που επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνιση τους.
Η Laser αποτρίχωση που εφαρμόζεται στα κέντρα αισθητικής Laser Line Clinics είναι η μοναδική εγκεκριμένη από το FDA των Η.Π.Α. και αφαιρεί τις τρίχες με ασφάλεια, ανώδυνα και γρήγορα σε μικρές και μεγάλες περιοχές του σώματος.
Μάλιστα τα δερματολογικά Lasers τελευταίας τεχνολογίας που εφαρμόζουν την μέθοδο της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, δρουν με ακρίβεια στο θύλακα της τρίχας χωρίς όμως να επηρεάζουν τους γύρω ιστούς.
Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι απολύτως ακίνδυνη, αφού η δέσμη φωτός του εξελιγμένου μηχανήματος LaserLongPulseAlexandrite απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας και καταστρέφει επιλεκτικά τον συγκεκριμένο τριχικό θύλακα, χωρίς να ερεθίζει ή να τραυματίζει την επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα; Λείο και απαλό δέρμα χωρίς ίχνος τριχοφυΐας. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο και διαβάστε σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με την αποτρίχωση Laser που πραγματοποιείται στα κέντρα Αισθητικής Laser Line Clinics.
Όσο για τους άνδρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης και επιθυμούν να βρουν μία άμεση, αποτελεσματική και ανώδυνη θεραπεία, η Laser Line Clinics έχει και πάλι τη λύση.
Στις εξειδικευμένες κλινικές της Laser Line Clinics εφαρμόζονται μόνο επιστημονικά εγκεκριμένες μέθοδοι εμφύτευσης και προσθετικής μαλλιών. Χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα ψηφιακά δερματοσκόπια οι ειδικοί κάνουν ακριβείς μετρήσεις και πιστοποιούν τα αίτια της τριχόπτωσης για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
Με την αναίμακτη και μη επεμβατική μέθοδο της Laser Line Clinics πολλαπλασιάζεται η ροή του αίματος στις αδύναμες ρίζες των μαλλιών, συμβάλλοντας στην καλύτερη χορήγηση θρεπτικών στοιχείων, απαραίτητων για την ενδυνάμωση της τρίχας. Παράλληλα αυξάνεται σημαντικά ο αριθμός των κυττάρων στον θύλακα της τρίχας, βοηθώντας τον να αναπτυχθεί υγιώς και να παράγει δυνατά μαλλιά.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρωτοποριακές μεθόδους εμφύτευσης μαλλιών κάντε κλικ εδώ .