ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΕΙΔΙΚΗς ΑΓΩΓΗΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ των μαθητών του  Ε.Ε.Ε.Ε.Κ -ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής


Η έκθεση φωτογραφίας και κεραμοπλαστικής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ-ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016. Η έκθεση των μαθητών, οι οποίοι απέδειξαν τις πραγματικές  τους δεξιότητες και την αγάπη τους για δημιουργία,  φιλοξενήθηκε από το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης  στα πλαίσια της ευρύτερης πολιτικής του μουσείου ως φορέα πολιτισμού, ανοικτού στην κοινωνία και αρωγού κάθε κοινωνικής προσπάθειας και πρωτοβουλίας.
Στη διάρκεια της συγκεκριμένης δράσης υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τα σχολεία της πόλης μας, καθώς μαθητές τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας ξεναγήθηκαν στο χώρο της έκθεσης, έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους καλλιτέχνες  μαθητές, να συζητήσουν μαζί τους και να μοιραστούν την εμπειρία τους.
Άξιοι συγχαρητηρίων, πέρα από τους ίδιους τους δημιουργούς, είναι και οι υπεύθυνοι καθηγητές του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής, που καθοδήγησαν τους μαθητές τους και τους ταξίδεψαν σε νέα μονοπάτια μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και της πηλοπλαστικής.  
C:\Users\user\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\IMG_2542.jpg

C:\Users\user\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\IMG_2543.jpg