Την επόμενη εβδομάδα η προκήρυξη για τις άδειες...

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας οριοθέτησε χρονικά ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, την προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες.
Συγκεκριμένα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο" ενημέρωσε ότι η προθεσμία υποβολής των φακέλων θα είναι 45 ημέρες. "Η έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν αν όλα πάνε καλά μπορεί να σηματοδοτήσει και μια νέα σελίδα για την ελληνική τηλεόραση", διευκρίνισε και πρόσθεσε ότι με τη νέα τηλεοπτική περίοδο θα προκύψει ένα σύννομο τηλεοπτικό τοπίο.
Επιπλέον σύμφωνα με τον ίδιο, είναι υπό συζήτηση η τμηματική καταβολή του τιμήματος σε 2 ή 3 έτη.
"Η οργανωμένη πολιτεία έχει άλλα κριτήρια από τον ιδιώτη για το δίκτυο εκπομπής σήματος με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον", σημείωσε.
Αναφορικά με την διαπραγμάτευση άνοιξε ο κ. Παππάς επιτέθηκε στην αντιπολίτευσης λέγοντας πως "η δημοσιονομική προσαρμογή που συμφώνησε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 20 δισ. χαμηλότερη από αυτή που είχε συμφωνήσει η ΝΔ".
"Η προστασία των χαμηλοσυνταξιούχων και η διατήρηση των επικουρικών είναι στο θεμέλιο της πολιτικής μας. Η απαίτηση νέων μέτρων γίνεται από αυτούς που προέβλεπαν την καταστροφή που δεν ήρθε. Κάποιοι αρνούνται να δεχθούν ότι η Ελλάδα τα πήγε καλύτερα απ' ό,τι περίμεναν. Την ίδια στιγμή όμως διευρύνεται το διεθνές τόξο υποστήριξης μας", επεσήμανε.